Edin Dzeko: Fred'i çok özledik

Fenerbahçe'nin golcüsü Edin Dzeko, 4-1'lik Sivasspor galibiyetini değerlendirdi. Yıldız golcü, "Fred büyük bir oyuncu. Fred'i çok özledik." dedi.

Edin Dzeko: Fred'i çok özledik
Edin Dzeko: Fred'i çok özledik
GİRİŞ 05.12.2023 00:28 GÜNCELLEME 05.12.2023 00:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Sivasspor'u 4-1 yendi.

Sarı-lacivertlilerin dördüncü golünü atan Edin Dzeko, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Fred'in takıma dönmesini değerlendiren 37 yaşındaki futbolcu, "Sahada olduğu zaman onun orada olduğunu hissediyorsunuz, Fred büyük bir oyuncu. Fred'i çok özledik. Fiziksel olarak daha da üzerine koyacaktır. 1 ay boyunca sakat olmak kolay değil. Fred'in bugünkü oyunundan daha altını ve süre olarak daha azını bekliyordum" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş maçına en iyi şekilde hazırlanacağız"

Son olarak gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisine değinen Dzeko, "Galip gelmek çok önemliydi. Önümüzde birkaç gün dinlenme fırsatı olacak. Beşiktaş maçı, büyük bir maç. İyi oyuncuları var. O maça kadar olan süreyi iyi değerlendireceğiz ve o maça da en iyi şekilde hazırlanacağız" sözlerini sarf etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    İyi oyuncuları yok oyuncusu var o da chamberlain gerisi çöp.
    Cevapla