Flaş istek: Dzeko ve Tadic, Ali Koç'la görüştü!

Fenerbahçe'de forma giyen Dusan Tadic ve Edin Dzeko'nun, Ali Koç'la görüşüp teknik heyetin güçlendirilmesini talep ettiği iddia edildi.

Flaş istek: Dzeko ve Tadic, Ali Koç'la görüştü!
Flaş istek: Dzeko ve Tadic, Ali Koç'la görüştü!
GİRİŞ 14.11.2023 21:54 GÜNCELLEME 14.11.2023 21:54
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Dusan Tadic ve Edin Dzeko ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Tadic ve Dzeko, Ali Koç ile görüştü

Sırp basınından Informer sitesinde yer alan habere göre; Edin Dzeko ve Dusan Tadic'in UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets'e yenildikleri maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdikleri ve bazı tavsiyelerde bulundukları belirtildi.

Teknik heyetin güçlendirilmesini istediler

Haberde, Sarı-Lacivertli kulübün başkanıyla görüşen Dzeko ve Tadic'in, teknik direktör İsmail Kartal'ın çalışmalarını övdüğü, ancak teknik heyetin güçlendirilmesinin gerekli olduğunu söylediği ifade edildi.

İletişim büyük sorun, birden fazla dil bilen yardımcı antrenör şart

Yine Sırp basında yer alan bilgilere göre, oyuncularla teknik heyet arasındaki en büyük sorunun iletişim olduğu ve birden fazla yabancı dil bilen bir yardımcı antrenörün getirilmesinin amaçlandığı belirtildi. 

Bilindiği üzere Edin Dzeko, Adana Demirspor ile 0-0 berabere biten karşılaşmanın 84. dakikasında oyundan çıkarken teknik direktör İsmail Kartal'ın elini sıkmamış, ancak Bosnalı yıldız dönüş uçağında hocasının yanına giderek, "Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi. Kendi performansım ve maçta girdiğim pozisyonları değerlendirememem beni biraz üzdü. Takıma katkı sağlayamamak her futbolcunun üzerinde bir baskı yaratır. Ben daha önce forma giydiğim takımlarda da kendi performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum. Dediğim gibi size bir saygısızlık yapmak istemedim" dediği öğrenilmişti. 

Tadic ve Dzeko'nun bu sezonki performansı

Bu sezon 16 maçta sahaya çıkan Edin Dzeko 12 gol ve 7 asist kaydetti. Dusan Tadic ise görev aldığı 22 karşılaşmada 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

KAYNAK: AJANSSPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 34
  • osmanlı 5 ay önce Şikayet Et
    saha içinde sürekli topçuları yönlendirip hırslandıran iki topçumuz.Maalesef saha dışında böyle biri yok.Kartal çok efendi biri.Ama JJ den sonra çok sünepe kaldık sahadışında.
    Cevapla
  • genç 5 ay önce Şikayet Et
    ali koç istifaaaaaaaaa
    Cevapla
  • Mehmet karahanlı 5 ay önce Şikayet Et
    çok haklı çok. trabzonspor maçını deplasman yedek kulübesi arkasında seyretme fırsatım oldu. avcı ve ekibi hakem ve oyuncular üzerinde baskı oluştururyor. egemen maç boyunca 5 dakıka oturmadı her pozisyonda oyunculara destek. korner kullanırken yardımcı antrenörlerden biri korner çizgisine gitti. ama malesef fenerbahçe de bu yok. tüm kulübe baskın olmak zorunda
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 5 ay önce Şikayet Et
    Oyuncular çizmeyi aşmamalı bence hoca dururken onlara mı kaldı sonunuz Beşiktaş gibi olmasın
    Cevapla
  • Bedri 5 ay önce Şikayet Et
    Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Under çok doğru ve yerinde transferler, Başarıların artarak daim olsun İnşallah Fenerbahçe m...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle