Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe-Trabzonspor maçı için flaş sözler!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği maçı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe-Trabzonspor maçı için flaş sözler!
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe-Trabzonspor maçı için flaş sözler!
GİRİŞ 05.11.2023 11:56 GÜNCELLEME 05.11.2023 12:20
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 3-2 yendiği maçı değerlendirdi.

RIDVAN DİLMEN'DEN YORUMLAR:

"Maç berabere bitse galibiyeti kaçıran Trabzonspor olurdu. Çok iyi hazırlanmışlar. Santim santim, saniye saniye hazırlanmışlar. Abdullah hoca, Türkiye'nin en iyi rakip analizi yapan hocalarından biri."

"FENERBAHÇE AYNI GELMEDİ"

"Fenerbahçe, buraya gelirken maçı Trabzonspor gibi yaşamadı. Trabzonspor'un sezona tutunması için Konyaspor'u falan değil Fenerbahçe'yi yenmesi gerekiyordu. İsmail Kartal, Pendikspor maçını Trabzonspor'u düşünerek oynamadı."

"Fenerbahçe ligin üst sıralarında yer alan hiçbir takımla oynamamıştı şu ana kadar. Pendik'i yeneyim diye Fred'den oldu Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin kalbi Fred, onu tekletmeyeceksiniz. Şimdi stentle uğraşıyorsunuz."

"TRABZON; PENDİK, RİZE DEĞİL"

"Pendik savunamaz, Rize savunamaz, kontra yapamaz. Trabzonspor savunur da kontra da yapabilir. Fenerbahçe buraya kadar tarihi bir tablo ile geldi ama hafif hafif düşmeler başlamıştı."

"DZEKO GİBİ DİNLENDİRMELİYDİ"

"İsmail hocanın tıpkı Dzeko gibi Fred ve Tadic'i bu Konferans Ligi'nde oynatmaması lazımdı. Djiku sakatlandığı günü Fred'i kampa alması lazımdı hocanın.

"Szymanski'nin daha çok yolu var. Büyük maçların küçük oyuncusu falan demem ama daha yolu uzun. Benim çok beğendiğim bir oyuncu Szymanski"

"FENERBAHÇE'NİN HALİ YOKTU"

"Fenerbahçeli futbolcuların maçı 3-2'ye getirecek hali yoktu. Tuhaf bir şeyler oldu 2 tane penaltı oldu öyle 3-2 oldu maç. Maç boyunca 2 tane pozisyonu yok Fenerbahçe'nin."

"UĞURCAN 17 SANİYEDE ATTI"

"Üşenmedim baktım, Uğurcan 17 saniyede falan atıyordu kale vuruşlarını. 90+8'de gördü sarı kartı. Daha 5. dakikada uyarıyordu hakem Uğurcan'ı. Türkiye'de futbolun iklimi bu."

"Taraftar tam kopmak üzereyken gol geldi, taraftar da inanmaya başladı. Buna rağmen Fenerbahçeliler güçlü değildi. Bir boksör yumruk atar da yumruk gitmez ya, öyleydi Fenerbahçe."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Murat 5 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor Fenerbahçeye futbol dersi verdi hakem sadece penaltı pozisyonlarında değil orta sahada defanstan çıkarken çaldığı düdüklerle resmen Trabzon a el freni gibi hızını kesti. Yoksa tarihi bir skora giderdi maç
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 5 ay önce Şikayet Et
    tek suç ismail hocanın.sahayı okuyamadı.trabzonu sıradan gördü.ama fb bu değil.inan şu kadronun yerine yedekleri çıkar bu maç böyle bitmez.hoca kafasına göre takım koyuyor bence hoca takıma sahip değil büyük topçular takım koruyor.fb en az 3 kişi eksik oynadı.
    Cevapla
  • Bilal Bilgin 5 ay önce Şikayet Et
    Ya bu Ridvan Dilmen fanatik Fenerli, bundan yorumcu olmaaaaz! Lig tarihindeki en rezalet hakem hatalarının olduğu maçta ki %90'ı Trabzonspor aleyhindeydi, hakemle ilgili yaptığı eleştiriye bakın da hizaya gelin: "Üşenmedim baktım, Uğurcan 17 saniyede falan atıyordu kale vuruşlarını. 90+8'de gördü sarı kartı. Daha 5. dakikada uyarıyordu hakem Uğurcan'ı. Türkiye'de futbolun iklimi bu."
    Cevapla
  • Fettah Adıgüzel 5 ay önce Şikayet Et
    Adam Fenerbahçe’yi eleştiriyor Trabzonspor’un maça iyi hazırlandığını söylüyor bumu fanatiklik, evet maçın başından itibaren zamana oynadı Uğurcan, bu yüzden Türk futbolu milim ilerlemiyor, gitsin bakayım Avrupa’da gidebiliyorsa.
    Cevapla
  • Horoz 20 5 ay önce Şikayet Et
    110 dk maç oynattı hakem. Daha ne yapsın. Maç 4-2 TS nin hakkıydı. Hakemler konusunda en son konuşacak takım fb. Var çıkalı şampiyonluk göremiyor.. Neden..
    Cevapla
  • Acaba 5 ay önce Şikayet Et
    O var GS Rize maçında yok muydu
    Cevapla
  • Acaba 5 ay önce Şikayet Et
    O var GS Rize maçında yok muydu
    Cevapla
  • Ata Ersoy 5 ay önce Şikayet Et
    Rıdvan dilmen artık yorum falan yapmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle