Edin Dzeko'dan mağlubiyet yorumu

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor'a 3-2 kaybetti. Sarı-lacivertlilerin yıldız golcüsü Edin Dzeko maçın ardından mağlubiyeti yorumladı.

Edin Dzeko'dan mağlubiyet yorumu
Edin Dzeko'dan mağlubiyet yorumu
GİRİŞ 04.11.2023 23:32 GÜNCELLEME 04.11.2023 23:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'a 3-2 yenildi. Sarı lacivertlilerin 19 maçlık galibiyet serisi sona ererken hafta 1 puan farkla ikinci sırada bitirdi.

Fenerbahçe'nin yıldızlarından Edin Dzeko maçın ardından beIN SPORTS'a konuştu.

Dzeko'nun açıklamaları şu şekilde: 

"İlk yaptıkları ortada kalemizde gol gördük. İlk şutları, ilk ortaları gol oldu. Sürekli uzun topla oynadılar. Sonrasında ikinci topu kazanmaya çalıştılar. İlk yarı çok fazla hatalar yaptık. Futbolda kazanmak ve kaybetmek var. En önemli şey vazgeçmemekti. Kırmızı karttan sonra da maçı bırakmadık. Bu pozitif olan şey. Tekrar aynı hataları yapmamak için de ders alacağız."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • canoo 5 ay önce Şikayet Et
    Dogru konusmus Amma Sende Bise yapmadin Sanki Saada Hic yokdunuz Zaic ve Tadi ve Sen ve osai
    Cevapla
  • Bir vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Uçup kaçıyor paralel evrenlerin kozmoz takımı diyorlardı. Ne oldi?
    Cevapla
  • Avcı 5 ay önce Şikayet Et
    Süper ligin en iyi stoperlerinden, uzak ara en kötü stoperlerine kaldık artı , en iyi orta saha oyuncusu yerine , saçma bir adama kaldık, ondan olabilir mi ? İnşallah Galatasarayda , 4 stoper ve Toreria sakatlanır, inşallah.
    Cevapla