Szymanski için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardılar

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Sebastian Szymanski, gösterdiği başarılı performans ile Napoli'nin radarına girmişti. Çizme ekibinin Polonyalı futbolcu için sarı-lacivertli takıma 15 milyon euro bonservis teklif etmesi bekleniyor.

Szymanski için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardılar
Szymanski için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardılar
GİRİŞ 04.11.2023 12:53 GÜNCELLEME 04.11.2023 13:21
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yıldızı Sebastian Szymanski'yi uzun süredir takip eden Napoli'nin, ocak ayında sarı lacivertli kulübe teklifte bulunacağı öne sürülüyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Eljif Elmas ve Kim Min-Jae transferleri sonrası Türkiye pazarı ile daha yakından ilgilenmeye başlayan ve bu doğrultuda özellikle Fenerbahçe ile yakın ilişkiler kuran İtalyan ekibi, ocak ayında Szymanski'ye resmi teklif yapmak için Türkiye'ye gelecek.



15 MİLYON EURO İLE KAPI ÇALACAKLAR


Çizme kulübünün, Polonyalı oyuncu için 15 milyon Euro'yu gözden çıkaracağı konuşulurken sarı-lacivertli yönetimin bu sezon oldukça etkileyici bir oyun ortaya koyan yıldız ismi şampiyonluğa giderken kesinlikle bırakmayı düşünmediği belirtiliyor.

Fenerbahçe, bu sezon şimdiye dek tüm kulvarlarda 19 resmi maça çıkan ve 9 gol 7 asistlik performans sergileyen Szymanski için rakam ne olursa olsun teklifi geri çevirmesi bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Morelli 5 ay önce Şikayet Et
    Napolide para yok vermeyin bu kuciuk rakamlara gidin napoliye bir gezin italyanin coplugudur terk edilmis bir sehirdir
    Cevapla
  • Morelli 5 ay önce Şikayet Et
    Bu rakam cok gulunc sakin vermeyin bizden bedavaya aliyorlar sonra ingiltereye 5 Kat artirip satiyorlar kanmayin rakam cok dusuk pisman olursunuz napoli fakir bir kulup kapiyi kapatin
    Cevapla
  • Arif 5 ay önce Şikayet Et
    Al 15 e sat 135 e . Bizim işimiz bedava vermek. Satmayın kardeşim. 30 veren aldım en az.
    Cevapla
  • Ergun 5 ay önce Şikayet Et
    Sağ ayağını alirsiniz 15 milyona...
    Cevapla
  • Cano 5 ay önce Şikayet Et
    Sabah gazetesi ne beklersin . Başka takımın oyuncusu olsa 30 milyon teklif edildi dersiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle