Fenerbahçe'ye müjde! Krunic ile ipler koptu

Milan, Krunic ile yeni sözleşme konusunda yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamadı. İtalyan ekibi, 30 yaşındaki oyuncunun yerine Boca Juniors'un orta sahası Fernandez'i gündeme aldı.

Fenerbahçe'ye müjde! Krunic ile ipler koptu
Fenerbahçe'ye müjde! Krunic ile ipler koptu
GİRİŞ 01.11.2023 12:00 GÜNCELLEME 01.11.2023 12:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sezon başında çok istediği Milan'ın Bosnalı orta saha oyuncusu Rade Krunic ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İtalyan ekibi, yeni sözleşme konusunda 30 yaşındaki yıldızla yaptığı görüşmelerde henüz bir sonuç almış değil. Krunic, Milan'dan F.Bahçe'nin kendisine önerdiği 3.5 milyon euro yıllık maaş talep ediyor. İtalyan ekibi ise 2.5 milyon euroya kadar çıkmış durumda. Başarılı oyuncunun Milan ile olan sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor.

30 yaşındaki oyuncu ile Fransız ekibi Lyon da yakından ilgileniyor. Milan bir yandan da orta saha için arayışlarına devam ediyor. İtalyan ekibinin gündemine Boca Juniors'un orta saha oyuncusu Ezequiel Fernandez geldi. 21 yaşındaki genç ismin kulübü ile olan sözleşmesi 2025 yılının Aralık ayında sona eriyor. Fernandez'in güncel piyasa değeri ise 7 milyon. Başarılı oyuncu bu sezon oynadığı 39 resmi maçta sadece 2 asist yaptı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Yunus1967 5 ay önce Şikayet Et
    Al Musratiiiiiiiiiiii
    Cevapla