Fenerbahçe'nin Dzeko paylaşımında Icardi'ye flaş gönderme

Fenerbahçe gol krallığında Galatasaraylı Mauro Icardi ile yarışan Bosnalı golcüsü Edin Dzeko için bir paylaşım yaptı. Sarı-lacivertli takımın paylaşımındaki penaltı detayı ise dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin Dzeko paylaşımında Icardi'ye flaş gönderme
Fenerbahçe'nin Dzeko paylaşımında Icardi'ye flaş gönderme
GİRİŞ 30.10.2023 21:06 GÜNCELLEME 30.10.2023 21:06
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 5-0 mağlup ederken, yıldız golcü Edin Dzeko ise geceye hat-trick ile damga vurdu.

37 yaşındaki golcü, Pendikspor karşısındaki müthiş performansıyla 11 yıl sonra ilki başardı.

Pendikspor karşısında üç kez fileleri havalandıran Dzeko, Ağustos 2011'den (Manchester City vs Tottenham) bu yana ilk kez bir lig maçında hat-trick yaptı ve gol krallığında Galatasaraylı Mauro Icardi'yi yakaladı.

DZEKO PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Bununla ilgili Sarı-lacivertliler, sosyal medya hesabından Edin Dzeko paylaşımı yaptı. Bu paylaşımda ise Icardi'ye yapılan gönderme dikkat çekti. 

İşte o paylaşım:

Dzeko gibi ligde 10 golü bulunan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin attığı gollerin 3'ü penaltı vuruşundan gelmişti. Fenerbahçe, Dzeko paylaşımında buna dikkat çekerek Icardi'ye göndermede bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Salih Tuğra 6 ay önce Şikayet Et
    Senelerdir hep aynı senaryo. Sezon baṣı güzellemeler, sezon sonu hüzünlenmeler. Febede yorgunluklar ve sakatlıklar kendini göstermeye baṣladı. Bakmayın öyle Pendiğe beṣ attığına. Pendik bu ligin en zayıf halkası. Yakında dekorder iade, yönetim istifa seslerini duymaya baṣlarız. 24 Loading....
    Cevapla
  • Gadi 6 ay önce Şikayet Et
    Biri. Müslüman digeri ecnebi. Karsilastirdigiza bakiniz
    Cevapla
  • ~~~ 6 ay önce Şikayet Et
    valencia icin ovunenler mi bunlar
    Cevapla
  • Alper 6 ay önce Şikayet Et
    İcardi komple bir futbolcu, yıldız futbolcu. Her şekilde gol atıyor. Bu da iyi futbolcu ama icardi ile kıyaslamak bile abesle iştigal
    Cevapla
  • atalay07 6 ay önce Şikayet Et
    icardi ahlaksız bir oyuncu geçmişini araştırın biraz edin dzeko pırıl pırıl bir insan yani insanlıkta bile kral
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle