Selahattin Baki, Pendikspor maçı sonrası konuştu

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Pendikspor maçı sonrası, "Dün akşam yaşananlar ve bugün sahada yaşananlarla ilgili hafta içi kulübümüz açıklamasını yapacaktır" dedi.

Selahattin Baki, Pendikspor maçı sonrası konuştu
Selahattin Baki, Pendikspor maçı sonrası konuştu
GİRİŞ 29.10.2023 22:32 GÜNCELLEME 29.10.2023 22:34
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Pendikspor'u 5-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı. Baki, "Muhteşem taraftarımızı, futbol takımımızı ve değerli hocamızı tebrik ediyorum. Önemli bir engeli daha aştık. Bununla beraber Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girmeye saatler kaldı. Şanla, şerefle, destanla yüzyılı geride bıraktık. Cumhuriyetimiz kutlu olsun. Düşman işgalinden kurtulup, Cumhuriyet kuruluşuna kadar ve daha sonrasında ülke tarihine, cumhuriyet tarihine katkıda bulunmuş Fenerbahçe camiası bireyleri olarak şunun da sözünü vermek istiyorum; daha önce olduğu gibi bundan Atatürk ilke, inkılabını, Cumhuriyet ve vatan için ilelebet ve her zaman ön cephede olacağımıza ve bu değerleri koruyacağımıza söz veriyoruz. Cumhuriyet’in halâ ne anlama gelmediğini anlayamayanlar, kavrayamayanlar, geçmişine sahip çıkamayanlar gelecekte var olamazlar. Bunun da tarihte birçok örneği var. Cumhuriyete sıkı sıkı sarılalım, bugünün önlem ve anlamı için futbola girmeyeceğim ancak dün akşam yaşananlar ve bugün sahada yaşananlarla ilgili hafta içi kulübümüz açıklamasını yapacaktır. Yaşasın Cumhuriyet" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Salih Tuğra 6 ay önce Şikayet Et
    Buda her maçtan sonra mantar gibi bitiyor. Kimsenin kaale aldığıda yok. Rahmetli Mustafa Cengiz buna tıfıl demiṣti, halâ o sıfatı taṣıdığını gösteriyor.
    Cevapla
  • Kültigin 6 ay önce Şikayet Et
    Türkten hakem olmaz!
    Cevapla
  • Yılmaz 6 ay önce Şikayet Et
    Yahu Erden Timur çıktı milyonların önünde canlı yayında bazı sözler söyledi bazı iddialarda bulundu. Selim Soydan ve bazı spor adamları da sözlerinin doğru olduğunu teyit etti. Zaten bilinen şeyler. Varsa yalan ve iftira olan bir şey gider mahkemeye verirsiniz. Suç duyurusunda bulunursunuz gerekirse. Hala çıkıp yuvarlak laflarla birşeyler geveleyip duruyorsunuz. Bıktık artık
    Cevapla
  • Alper 6 ay önce Şikayet Et
    Bir derbi daha geride kaldı. Derbilerin derbisi, El Clasico : Fb. -Pendik
    Cevapla
  • Fifasaray 6 ay önce Şikayet Et
    Gs nin golünden önce net faul var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle