Maçın yıldızı Dzeko, görüşlerini paylaştı! "Bugün özeldi"

Fenerbahçe'de maçın kahramanı Edin Dzeko, bugünün önemine dikkat çekerek alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Maçın yıldızı Dzeko, görüşlerini paylaştı! "Bugün özeldi"
Maçın yıldızı Dzeko, görüşlerini paylaştı! "Bugün özeldi"
GİRİŞ 29.10.2023 22:09 GÜNCELLEME 29.10.2023 22:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 5-0 mağlup etti.

Karşılaşmada hat-trick yapan Edin Dzeko, "Gol ve goller attığım için takım arkadaşlarıma teşekkür etmem gerekiyor. Sahada sürekli mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Takım olarak iyi bir netice elde ettik" dedi.

"Güzel bir galibiyet"

Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayarak sözlerine başlayan Dzeko, "Öncelikle bugün Türkiye için özel bir gün. 100. yıl dönümünden dolayı herkesi tebrik ediyorum. Dolayısıyla bugün özeldi. Bugün özel bir formayla sahadaydık. Böyle bir günde galibiyet elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Takımdaki herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir galibiyet elde ettiğimiz için mutluyum." dedi.

"Takım arkadaşlarıma teşekkür etmem gerekiyor"

Takım olarak iyi bir performans sergilediklerini belirten Dzeko, "Bana göre bugün takım olarak iyi bir performans sergiledik. Gol ve goller için takım arkadaşlarıma teşekkür etmem gerekiyor. Sahada sürekli mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Takım olarak iyi bir netice elde ettik." açıklamasında bulundu.

"Güzel bir seri yakaladık"

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin orta sahadaki dinamosu İsmail Yüksek de şunları kaydetti:

"Öncelikle Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi dua ve minnetle anıyoruz. Bugün güzel bir formayla sahaya çıktık. Büyük bir gurur ve onurla formayı giydik. Bugüne özel ve layık bir takım gibi oynamamız gerekiyordu. Sahada Fenerbahçe için mücadele eden futbolcular vardı bugün. Liderliği tekrar aldığımız için mutluyuz. Güzel bir seri yakaladık. Maç maç gidiyoruz. İnşallah kaybetmeden devam edeceğiz."

"Maç maç bakıyoruz"

Mücadelenin en çok koşan isimlerinden biri olan ve ilk golün hazırlayıcısı Bright Osayi-Samuel ise müsabakayı şu ifadeler ile değerlendirdi:

"Önemli bir galibiyetti bizim için. Takım olarak üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz. Maç maç bakıyoruz. Herkes şu anda özgüvenli durumda. Taraftarlarımız bizi en iyi şekilde destekliyorlar. Haftaya da bizim için 12. adam olacaklar. Elimizden geleni yapıp onları mutlu etmek istiyoruz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ferhat3436 6 ay önce Şikayet Et
    Herkese eşit davranan bir tff istiyoruz yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz. Ama bu mücadele de hep yalnız bırakılıyoruz. Fb otobüsü kurşunlandı bu ülke de ya Allah aşkına biraz adaletli olun. Ofsaytımsılar çıkıyor, VAR kayıtları elimizde açıklayacağız deniyor 2 sene geçti kimseden ses yok şampiyon olmak için her türlü şeytanlık var fb hep tek mücadele ediyor diğer kulüplerden ses yok
    Cevapla
  • kahraman 61 6 ay önce Şikayet Et
    FB bu lige fazla geliyor gercekten iyi top oynuyorlar buraya hak ederek geldiler bir TS li olarak tebrik ediyorum
    Cevapla