İsmail Yüksek'i izlemeye gelecek olan İngiliz devi!

Bayer Leverkusen ile Napoli’nin radarında bulunan İsmail Yüksek için Tottenham'ın atağa kalktığı ve Trabzonspor maçında oyuncuyu izlemeye geleceği iddia edildi.

İsmail Yüksek'i izlemeye gelecek olan İngiliz devi!
İsmail Yüksek'i izlemeye gelecek olan İngiliz devi!
GİRİŞ 26.10.2023 08:07 GÜNCELLEME 26.10.2023 08:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla Fenerbahçe taraftarlarının güvenini kazanan İsmail Yüksek'e transferde Avrupa kulüplerinin ilgisi sürüyor. Yüksek için İngiliz ekibi Tottenham'ın devreye girdiği ortaya çıktı.

TOTTENHAM TAKİPTE

Geride bıraktığımız dönemde Alman ekibi Bayer Leverkusen'in yanı sıra İtalyan kulübü Napoli ile de anılan İsmail Yüksek'i Premier Lig'den de Tottenham yakından takip ediyor.

Oyuncuyla ilgili detaylı araştırmalara başlayan Tottenham'ın menajeri Ange Postecoglou'nun da İsmail Yüksek'in stilini çok beğendiği öğrenildi. Premier Lig'de 9 hafta sonunda liderlik koltuğunda bulunan Tottenhamlı yetkililerin, listelerine dahil ettikleri İsmail Yüksek'i Trabzonspor karşılaşmasında izlemeyi düşündüğü de gelen haberler arasında.

İSMAİL'İN HEDEFİ

Fenerbahçe'ye 2020'de transfer edilen İsmail Yüksek'in kontratı 2027 yılına kadar devam ediyor.

Ön libero, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen 24 yaşındaki futbolcunun doğru zamanda Avrupa'ya gitme hayali bulunuyor.

Güncel değeri 5.5 milyon Euro olarak gösterilen Yüksek, ayrılması halinde kulübe para kazandırmayı da hedefliyor. Bu sezon 15 maçta oynayan Yüksek, 1 gol katkısı yaptı.

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    20 Milyon yukarisi hemen satin yoksa kesinlkle hayir!kalmalii
    Cevapla
  • Ceyo 6 ay önce Şikayet Et
    Tottenham mı İngiliz devi haaaa. Fenerbahçe de şampiyonluklar yaşamak varken Sıradan bir İngiliz kulübüne gitmek iyimi ki.
    Cevapla
  • fenerli 6 ay önce Şikayet Et
    belki ismail icin cok iyi ödeme yapacaklar hayati degisecek gelecege yatirim olacak fenerbahceden az kazaniyor simdilik birde bu yönden bak
    Cevapla
  • Ercisli 6 ay önce Şikayet Et
    Her kulübe dev demenizde çok komik. Chelsea manu City Liverpool olsa eyvallah
    Cevapla
  • gökmen 6 ay önce Şikayet Et
    o beğenmediğin takım premier ligde lider şu an
    Cevapla
  • obes 6 ay önce Şikayet Et
    10 numara mı :)) pıskırdım
    Cevapla
  • hadi la 6 ay önce Şikayet Et
    sevdim bu çocuğu tabiki fener tekerine taş koymazsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle