İsmail Yüksek'ten 'seri' yorumu! Artık saymayı bıraktık

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi. Başarılı oyuncu, "Liderliği bırakmak istemiyoruz. Galibiyet serisini artık saymayı bıraktık." dedi.

İsmail Yüksek'ten 'seri' yorumu! Artık saymayı bıraktık
İsmail Yüksek'ten 'seri' yorumu! Artık saymayı bıraktık
GİRİŞ 08.10.2023 22:42 GÜNCELLEME 09.10.2023 00:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'nın misafiri oldu.

Sarı-lacivertliler, mücadeleyi ilk yarıda bulduğu goller ile 2-0 kazandı. Müsabaka sonrası günün başarılı isimlerinden İsmail Yüksek, oyuna sonradan giren Ryan Kent ve savunmanın bel kemiği Rodrigo Becao görüşlerini paylaştı. 

İsmail Yüksek: Kazanma alışkanlığı edinmek çok önemli

Liderliği bırakmak istemediklerini söyleyen İsmail Yüksek, "Galibiyet serisini artık saymayı bıraktık. Kazanma alışkanlığı edinmek çok önemli bir şey. Şimdi milli ara var. İnşallah milli maçlarda ülkemizi gururlandırırız. Ülkemizi Avrupa Şampiyonası'na götürmeye çalışacağız." dedi.

Kent: Onlara pek şans tanımadık

Maçın 74. dakikasında İrfan Can Kahveci'nin yerine oyuna dahil olan Ryan Kent ise galibiyet hakkında; "Maça iyi başladık. Bana göre çok fazla şans yarattık. Devre arasında hocamız, ritmimizin belli noktalarda düştüğü konusunda uyardı. Topa daha fazla sahiptik ve onlara pek şans tanımadık. Milli maç arası bize iyi gelecektir. Rejenerasyon için iyi gelecek ama döndükten sonra aynen devam etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Becao: Sıkı çalışıyoruz

Savunmada sergilediği futbolla beğeni toplayan Becao da yaptığı açıklamada; "Takım olarak çok mutluyuz. Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Hafta hafta üstüne koyuyoruz. 3 puanı aldığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • YAĞIZ 6 ay önce Şikayet Et
    Harika işler yapıyorsun ismail.çok yakında 30 milyon Euro ya yurt dışına gidersin.
    Cevapla
  • elestiri 6 ay önce Şikayet Et
    siz hic caninizi sikmayin dibinzde gs var her mac yusuf yusuf
    Cevapla
  • Yıldırım 6 ay önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle UKALA
    Cevapla