Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe iddiası!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup ettiği maç sonrası açıklamalar yaptı. Rıdvan Dilmen şampiyonluk puanını belirledi ve Fenerbahçe iddiası ortaya attı.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe iddiası!
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe iddiası!
GİRİŞ 06.10.2023 09:43 GÜNCELLEME 06.10.2023 10:36
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup etti ve grubunda liderliğe yükseldi.

Sports Digitale'a konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin oyununa övgüler yağdırırken Sarı-Lacivertlilerin grubunda güle oynaya birinci olacağını belirtti.

RIDVAN DİLMEN'DEN 6 NUMARA SÖZLERİ

Fenerbahçe'nin yaz transfer dönemindeki 6 numara transfer girişimlerine değinen Dilmen, "Fenerbahçe 6 numara alarak az daha büyük hata yapıyordu. İsmail yerine Crespo'yu koydun diyelim. Kimi koyacaksın yerli?" ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN'DEN ŞAMPİYONLUK İDDİASI

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk puanını belirledi. 90 puanı göremeyenin şampiyon olamayacağını dile getiren ünlü yorumcu, büyük bir aksilik yaşanmaması halinde Fenerbahçe'nin ligde 90 puanı göreceğini açıkladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'de 7 hafta sonunda 21 puanla lider durumda bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 35
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Manchester Unitedı deplasmanda yenen takım bileğinin gücü ile yine alır Türkiye'de şampiyonluğu, boş yapmayın
    Cevapla
  • katibb 6 ay önce Şikayet Et
    geçen yılın başındaki tahminler ile aynı.. bakalım görelim rıdvan efendi.. daha 7-8.haftalarda şampiyonluk naraları atıyordunuz.. güya en az 10 puan fark atar en yakın rakibe falan.. lig daha uzun..
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 6 ay önce Şikayet Et
    ya bu ridvanda hep aynı kardeşim. Nedir bu hastalık. tamam atmosfer güzel ama bir iki sakatlık oldu mu sonu ne olacak? Tarihte örnek çok. havalara girdiler hemen.
    Cevapla
  • Emir 6 ay önce Şikayet Et
    Rakibinde ayakda uyuyor sanki ,derbide kaybetsen rakibin şampiyon.
    Cevapla
  • deniz 6 ay önce Şikayet Et
    hayaller hayatlar bu tahminler fb de hastalık olmuş her sene şampiyon olurlar ama sonuç 12 senedir ortalıkta fb diye bir yazı yok, bekleyin görün kim şampiyon olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle