İsmail Kartal'dan Mert Hakan Yandaş kararı

Antalyaspor maçının kadrosunda yer almayan Mert Hakan Yandaş'ın Nordsjaelland maçında görev almasının beklendiği kaydedildi.

İsmail Kartal'dan Mert Hakan Yandaş kararı
İsmail Kartal'dan Mert Hakan Yandaş kararı
GİRİŞ 19.09.2023 21:30 GÜNCELLEME 20.09.2023 16:09
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımını UEFA Konferans Ligi'ndeki Nordsjaelland maçına hazırlıyor.

İsmail Kartal'ın kadroda revizyona gitmesi beklenirken, sürpriz bir şekilde Antalyaspor maçının kadrosunda yer almayan Mert Hakan Yandaş'ın bu karşılaşmada süre alacağı aktarıldı.

Herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen teknik ekip kararıyla Antalyaspor maçının kadrosunda yer almayan Mert Hakan Yandaş, TRT Spor'un haberine göre İsmail Kartal'ın Nordsjaelland karşılaşmasında orta sahadaki en güçlü adaylarından biri.

Haberde Fred'in yerinin garanti olduğu belirtilirken, İsmail Kartal'ın Brezilyalı futbolcunun yanında Mert Hakan Yandaş ya da Miha Zajc'a görev vereceği aktarıldı.

Başarılı teknik adamın kalede Livakovic, sağ bekte Osayi-Samuel, sol bekte Ferdi Kadıoğlu, stoperlerde Becao ve Djiku, 6 numarada İsmail Yüksek, kanatlarda Ryan Kent ve Joshua King, ileride ise Michy Batshuayi'ye görev vermeyi düşündüğü haber detayında yer aldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında perşembe günü saat 19:45'te sahasında Nordsjaelland'ı konuk edecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Yunus 1967 7 ay önce Şikayet Et
    6 numarada kim oynarsa oynasın, yerini kaybetmesin gereksiz faul yapmasın yeter , jiku ve becau gerisini halleder.kilit nokta , stoperlerin önündeki yerini kaybetmemesi, her yere yetişmeye çalışmaması , İsmail gibi :)
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 7 ay önce Şikayet Et
    Fenerli değilim ama İsmail hocamı severim. İşini hakkıyla yapar. İşte bu yüzden valizini hazırlamaya başla sayın hocam. Kasım sonu Aralık başı yolcusun. Bizim buranın hastanesinde işini iyi yapan doktoru barındırmadıkları gibi fenerdede barındırmazlar.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bu ezik GS lan gidin kendi çöp ligine gidin sürekli FB çöplüğün densin lan bir gidin
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    şu mert hakan serbest bırakalım kulüp bulamaz gitmeye seyirci zaten silmiş onu ismail hoca ne gördü acaba mert hakanda
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Bu taklacıyı oynatacak olmasının tek sebebi,rakip takım ceza alanı içinde takla atıp penaltı alma potansiyeli olması.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle