Fred: Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fred, takım olarak çok çalıştıklarını ve doğru yolda olduklarını söyledi.

Fred: Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum
Fred: Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum
GİRİŞ 17.09.2023 21:07 GÜNCELLEME 17.09.2023 21:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Antalyaspor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin Brezilyalı futbolcusu Fred, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım arkadaşlarını tebrik etti. Bugün 3 puan almanın önemli olduğunu belirten 30 yaşındaki oyuncu, “Takımımın gösterdiği performanstan dolayı çok mutluyum. Bizler açısından zor bir maç oldu. Çünkü rakibimiz kaliteli bir takım. Maç içerisinde geriye de düştük ama maçı çevirmesini bildik. Tabii ki maç içerisinde bazı hatalar yaptık. Bu hataları düzelteceğiz ama bizim için en önemli şey savaşmaya devam etmek ve 3 puan almaktı. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum”

Her maçı kazanmak için çalıştıklarını belirten Fred, “Bizim adım adım gitmemiz gerekiyor. 10 maç güzel bir başlangıç yaptık. Her maç üzerine koyarak gelişmeye devam ettik. Çok çalışıyoruz, her maçın farklı bir hikayesi var. Her maç zor geçiyor. Çünkü Fenerbahçe’ye karşı oynayan takımlar her zaman kazanmak istiyorlar. Bu yüzden bizim elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bu iyi başlangıç için takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ama savaşmaya, her maçı kazanmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor” dedi.

“Takımda çok fazla kaliteli oyuncumuz var"

Sarı-lacivertli takımın elde ettiği 10 maçlık galibiyet serisi için mutlu olduklarını da dile getiren Brezilyalı futbolcu, cümlelerini şöyle tamamladı:

“Takımda yer alan her oyuncunun forma için savaşması gerekiyor. Kim oynarsa oynasın bu takım için elinden geleni yapıyor. Takımımızda çok fazla kaliteli oyuncumuz var. 10 maç yenilmedik, bunun için çok mutluyuz ama takımca çok çalışarak yolumuza devam etmek istiyoruz.”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Salih Tuğra 7 ay önce Şikayet Et
    O zaman devam böyle. Mayıs 2024, 24. ṣampiyonluk LOADING..
    Cevapla
  • katibb 7 ay önce Şikayet Et
    doğru yol bu ise eyvallah.. rüyalara devam o zaman..
    Cevapla
  • YAĞIZ 7 ay önce Şikayet Et
    Freud efendi maçı izle kendi yaptıklarını beğenirsen hiç sıkıntı yok demektir..
    Cevapla