Heykeli dikileceği açıklanan Eda Erdem: "Bugün dünyanın en mutlu insanıyım"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından heykelinin dikileceği açıklanan sarı-lacivertlilerin milli voleybolcusu Eda Erdem Dündar'dan açıklama geldi.

Heykeli dikileceği açıklanan Eda Erdem: "Bugün dünyanın en mutlu insanıyım"
Heykeli dikileceği açıklanan Eda Erdem: "Bugün dünyanın en mutlu insanıyım"
GİRİŞ 09.09.2023 17:20 GÜNCELLEME 09.09.2023 17:20
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin Tüzük Tadil Kongresi’nde Başkan Ali Koç’un, Fenerbahçe Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar’ın heykelinin dikileceğini söylemesi üzerine Dündar da konuyla alakalı düşüncelerini paylaştı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan başarılı voleybolcu, "İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe’deyim diyerek, bu camiaya layık olabilme mücadelesiyle yaşadım hayatımın son 15 yılını. Başkanımız Ali Koç’un bugün genel kurul toplantısında yaptığı konuşmayı; kalbimde büyük bir gururla, içimde büyük bir heyecanla, gözlerim dolu dolu dinledim. Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler. Saygı ve sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Voleybola 2000 yılında Beşiktaş’ta başlayan Eda Erdem Dündar, 2008’de Fenerbahçe’ye transfer oldu. 36 yaşındaki voleybolcu, 15 yıldır sarı-lacivertli formayı giyiyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın da kaptanlığını yapan Eda Erdem Dündar, Voleybol Milletler Ligi (VNL) ve CEV Avrupa Şampiyonası’nda elde edilen şampiyonluklarda önemli rol oynadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 23
  • ENGİN KARA 7 ay önce Şikayet Et
    Bunların derdi Roma - Bizans özlemi... Her heykel de mutlu oluyorlar...
    Cevapla
  • marco 7 ay önce Şikayet Et
    isiniz gücünüz heykel dikmek sanki fenerde oynayan o yabanci futbolcular feneri avrupa ve dünya sampiyonu yaptilar....!
    Cevapla
  • şimdi ne olacak 7 ay önce Şikayet Et
    Başarı ile gururlandık ama nedir bu heykel sevdası kardeşim
    Cevapla
  • recep 7 ay önce Şikayet Et
    yakışır sultanların kaptanına
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Sanki fb degilde chp yi izliyorum gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle