Fenerbahçe'de ayrılık! Twente maçıyla taraftara veda etti

İsmi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile anılan Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır, Twente maçı öncesi sahaya çıkarak, sarı-lacivertli taraftara veda etti.

Fenerbahçe'de ayrılık! Twente maçıyla taraftara veda etti
Fenerbahçe'de ayrılık! Twente maçıyla taraftara veda etti
GİRİŞ 24.08.2023 20:08 GÜNCELLEME 24.08.2023 20:17
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu ilk maçında sahasında oynayacağı Twente maçı öncesi başarılı file bekçisi Altay Bayındır taraftara veda etti.

Bugün öğle saatlerinde transfer için Livakovic'i İstanbul'a getiren Fenerbahçe'de karşılaşma öncesi yapılan anons ile sahanın ortasına gelen Altay Bayındır, tezahüratlar eşliğinde sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Altay Bayındır’ın geçtiğimiz günlerde Manchester United için sağlık kontrolünden geçtiği de iddia edilmişti.

Altay Bayındır’ın Manchester United ile gelecek günlerde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • rtym 8 ay önce Şikayet Et
    altyın gidişine GS, Bjk, TS çok üzülmüşlerdir çünkü onların işine yarıyordu Altayın oynadığı her maç
    Cevapla
  • memett 8 ay önce Şikayet Et
    Eyvallah kaleci sorunu şimdilik bitmiştir şimdi 6 numaraya odaklansınlar birde bize rakip takımı dağıtan 1 forvet lazım ,eldeki köfteleri sallayın. twente maçında sahadaki en kötü 2 kişi kimdi derseniz forvette Batshuai ve kanatta Ryan Kent derim .Jasua kıng kesinlikle satılsın Serdar Dursun satılsın batshuai satılabilir
    Cevapla
  • aziz 8 ay önce Şikayet Et
    yolun açık olsun çok yerinde bir karar oldu ,geç bile kaldın...
    Cevapla
  • rmty 8 ay önce Şikayet Et
    yediği hatalı gollerle en az fenerbahçenin en az 15 puanına mal olarak şampiyonluğun kaçırılmasında en büyük rolü oynadı gidişin ola da Fenerbahçeye bir daha dönüşün olmaya inşaAllah
    Cevapla
  • Ak Baba 8 ay önce Şikayet Et
    Zagrep'ten kaleci alıyorsun ama enin kalecin dünyanın en büyüklerinden biri olan Manchester United'a gidiyor. Bi terslik var bu işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle