UEFA'dan Fenerbahçe'ye ceza!

UEFA, Maribor maçında yaşananlar sebebiyle Fenerbahçe’ye 1 maç deplasmana seyirci götürmeme ve 30 bin Euro para cezası verdi.

UEFA'dan Fenerbahçe'ye ceza!
UEFA'dan Fenerbahçe'ye ceza!
GİRİŞ 22.08.2023 18:27 GÜNCELLEME 22.08.2023 19:01
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme Turu'nda Slovenya'da oynanan Maribor-Fenerbahçe maçında taraftarlar arasında tribünde yaşanan olaylar nedeniyle disiplin kurulu kararları açıklandı.

UEFA, Fenerbahçe'ye 30 bin Euro para cezası verilmesi ve sarı-lacivertlilerin bir sonraki UEFA müsabakası için deplasman taraftarlarına bilet satmasını yasakladı.

Fenerbahçe Kulübü'ne taraftarlarından kaynaklanan zararların telafisi için 30 gün içerisinde NK Maribor ile iletişime geçmesi talimatı verildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 38
  • Salih Tuğra 8 ay önce Şikayet Et
    Cezayı, UEFA'ya baskı uygulayan Galatasaray verdirmiṣtir.
    Cevapla
  • alexde souza 8 ay önce Şikayet Et
    hani maribora ceza yok nerede onlara ceza yoksa caferin ödülmü verdi maribora
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Gurbetciler dolayısıyla fenerbahçe bu cezayı hak etmedi stadtan sorumlu olan güvenliği sağlayacak olan maribor bütün pisliği yapan da maribor taraftarı onlara verilen ceza varmı
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    uefa degil hacli avrupa ligi her alanda kendilerini ortaya koyuyorlar
    Cevapla
  • beykozlu 8 ay önce Şikayet Et
    adamların Türklere etmedigi hakaret küfür kalmadi icimizdeki adamciklarda hala onlari savunup fenerbahçeme laf ediyor sorsan en buyuk milliyetci bunlar yazık ki ne yazık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle