Fenerbahçe'nin işi zora girdi! İşte De Gea'nın gönlündeki takım...

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Manchester United'ın İspanyol kalecisi David De Gea'nın, Bayern Münih'e transfer olmak istediği belirtildi.

Fenerbahçe'nin işi zora girdi! İşte De Gea'nın gönlündeki takım...
Fenerbahçe'nin işi zora girdi! İşte De Gea'nın gönlündeki takım...
GİRİŞ 16.08.2023 20:10 GÜNCELLEME 16.08.2023 20:10

İspanyol devi Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen David De Gea, Alman ekibi Bayern Münih'e transfer olmak istiyor. Alman devi ise, kaleci transferi için ilk sıraya Manchester City'den Stefan Ortega'yı yazdı.

BAYERN MÜNİH'İ İSTİYOR

Sky Sports'ta yer alan habere göre, sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan ve Manchester United ile sözleşmesi sona eren David De Gea'nın Bayern Münüh'e transfer olmak istediği ortaya çıktı.

BAYERN İSE FARKLI ADAYLAR PEŞİNDE

Bayern Münih'in, Manuel Neuer'in sakatlığının devam etmesi nedeniyle kaleye mutlaka bir takviye yapacağı aktarıldı. Alman ekibinin Yann Sommer'in Inter'e gitmesi sonrası Chelsea'den Kepa Arrizabalaga'yı almak istediği ancak Kepa'nın Real Madrid'i tercih ettiği hatırlatıldı. Bayern Münih'in Kepa konusunda yaşanan gelişme sonrası kaleci için ilk sıraya Manchester City'den Stefan Ortega'yı yazdığı aktarıldı.

KAYNAK: HABERLER.COM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.