Fenerbahçe'den yeni teklif! İşte önerilen rakam

Fenerbahçe'nin Tottenham'dan kadrosuna katmak istediği Tanguy Ndombele için teklifini 13 milyon euroya yükselteceği belirtildi.

GİRİŞ 15.08.2023 10:55 GÜNCELLEME 15.08.2023 11:08
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Orta sahasını son olarak Fred'le güçlendiren Fenerbahçe, Premier Lig'den bir ismi daha kadrosuna katmak istiyor.

Fred transferinin ardından orta sahaya ikinci takviyeye hazırlanan Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Tottenham Kulübü'ne Ndombele için 10 milyon Euro'luk teklifte bulunmuştu.

İngiliz kulübü 15 milyon Euro'da ısrar etmişti. Yönetici Selahattin Baki, Tottenham ile yeniden masaya oturacak ve son teklifi 13 milyon Euro olarak revize edecek.

Bu rakama transferin sonuçlanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

TANGUY NDOMBELE KİMDİR?

Geçen sezon Napoli'de kiralık olarak forma giyen 26 yaşındaki Fransız orta saha için Fenerbahçeli yöneticiler de kiralama hamlesinde bulundu.

Tottenham'ın 2019 yılında Lyon'dan 62 milyon euroya transfer ettiği Tanguy Ndombele'nin İngiliz ekibiyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Ua Zeytinburnu 8 ay önce Şikayet Et
    Fred transferinin işlemesi için bu adama ihtiyaç var. Süper bir ikili olur. İsmail Yüksek’te kendini geliştirir böylece. Defanstaki yükün yarısını alırlar. Fb kolay gol yemez.
    Cevapla
  • yurdum 8 ay önce Şikayet Et
    Defans yok, defans yok
    Cevapla
  • osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    fnerli diye yazanlar çöp diyenler hepsi kudurmuş rakip taraftarlar.Adamın videosu ortada.Gerek yokmuş.lig uzun.uefa zor değil.Kaleci ve 6 numarada aldık mı ismail kartal bile durduramaz bu takımı.
    Cevapla
  • kkkkk 8 ay önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • çok gezenti 8 ay önce Şikayet Et
    Dembele değil bu ndombele
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle