Altay Bayındır'ın yeni adresini duyurdular!

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Altay Bayındır için Ajax'ın devreye girdiği ve transferi bitirmeye yakın olduğu belirtildi.

GİRİŞ 12.08.2023 10:32 GÜNCELLEME 12.08.2023 10:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de kale için Dominik Livakovic sesleri yükselirken, ayrılacak isimlerde de son dakika haberleri gelmeye başladı.

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'a Ajax talip oldu. Hollanda devi, milli kaleci için Fenerbahçe'ye 5 milyon euroluk bir teklif yaptı.

AYRILIK ÇOK YAKIN

Sarı lacivertlilerin ayrılığına sıcak baktığı Altay'ın ayrılığının yakın olduğu aktarıldı.

ALTAY BAYINDIR KİMDİR?

25 yaşındaki file bekçisi 2019 yılında Fenerbahçe'ye 1,5 milyon euroya Ankaragücü'nden transfer oldu. Başarılı kaleci, sarı lacivertli formayı toplamda 141 kez giydi ve 42 maçta kalesinde gol görmedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Çetin 8 ay önce Şikayet Et
    Ne olur bir daha takım değişimi olmasın yeterki borçlar kapansın kulüp ayakta kalsın para edenisatıp yerine alın bol şans lar başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    yolun açık olsun altay
    Cevapla
  • Ceyhun1 8 ay önce Şikayet Et
    Ohbe güle güle git
    Cevapla
  • Erdem 8 ay önce Şikayet Et
    Altay gitsin Hırvat kaleci gelsin.daha kötü olur. Fener en şımarık takımımız. Fener sabırsız. Habire iyi futbolcu gidiyor iyi futbolcu geliyor. Sebat etmeden başarı gelmez ki. Altay kötü kaleci değil. İkinci mi oldun ufak değişiklikler yap devam et. Bu kadar sirkülasyon ile basarı gelmez.
    Cevapla
  • Ercisli 8 ay önce Şikayet Et
    Bu İstanbul seyircisi ve sosyal medya Altay ve irfancan Kahveciden ne istiyor. İkisinde iyi futbolcu. Böylelerini Avrupa'da ikna edip getirmek bile zor
    Cevapla
  • muhammet azak 8 ay önce Şikayet Et
    aynen öyle. bir türlü sevemediler bu çocukları.. fenerbahçede selçuk şahin ve galatasaryda sabri vardı..onlarda öyleydi ..en ufak kötü günde günah keçisi olurlardı.. bunlarda öyle ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle