Kredisi tükenmeye başlamıştı! Altay Bayındır için yeni teklif

Manchester United, ikinci kalecisi Dean Henderson'un sakatlıktan tam olarak iyileşmemesi üçüncü kalecisinin de sakatlanması sonrası gündeminde yeniden Fenerbahçe'den Altay Bayındır'ı aldı.

GİRİŞ 11.08.2023 10:31 GÜNCELLEME 11.08.2023 18:58
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de taraftarın çok sıcak bakmadığı Altay Bayındır'ın, yabancı kaleci transferi yapılması durumunda takımda ikinci kaleci olmayı kabul etmeyerek Avrupa'dan gelecek transfer tekliflerini değerlendireceği öne sürülüyordu.

Milli kaleciye kaleci rotasyonunda yaşanan sakatlıklar sonrası 
Premier Lig'den Manchester United, yeniden talip oldu.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre bir süredir sakat olan Dean Henderson'un yanı sıra üçüncü kaleci Tom Heaton'un da sezon başlamadan hemen önce sakatlanması Altay Bayındır ile ilgili transfer olasılığını artırdı.

TEKLİF 5 MİLYON STERLİN

Haberin devamında İngiliz devinin sarı lacivertli takımla 5 milyon sterlin karşılığında anlaşma zemini aradığı vurgulanırken iki kulübün Fred transferi konusunda da 13 milyon sterlin konusunda anlaşma aşamasında olduğu kaydedildi.

Manchester United bu yaz, 12 yıl kalesini koruyan İspanyol file bekçisi David De Gea ile yollarını ayırıp Inter'in Kamerunlu kalecisi Andre Onana'yı transfer etmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • çağrıbey 8 ay önce Şikayet Et
    Trabzon ve fenerbahce taraftarı türkiyenin futboldan anlayan en iyi taraftarları takımına fayda etmeyen ve edemeyeni gönderir kimse boş balon seyretmek için para ve zaman harcamaz hak eden kalır
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Yorum yazanlarin hepsi gsli livekovic sankin super kaleci odagelir ilk macinda yer 1-2 tane gonderin onuda gonderin dersiniz
    Cevapla
  • hasköylü 8 ay önce Şikayet Et
    Bence büyük takım kalecisi değil bir kere geliyor o da gol oluyor dünkü maçta geç çıktı topa biraz daha seri olması lazımdı irfancan bence birinci kaleci olması lazım
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Dün yediği gol onun ne kadar özgüvensiz olduğunun isbatıdır. Kaleye gelen ilk top gol oldu.Bir kere de kurtarsa ....
    Cevapla
  • Boğaçhan 8 ay önce Şikayet Et
    10 kişi kalan beşiktaştan kaleye kaç şut geldiyse hepsini yedi,kova altay.Bir an önce git
    Cevapla
  • Güneş 8 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel iste. O. Yeydide. Gs ninki kurtardimi sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle