Fenerbahçe'nin orta sahadaki ilk hedefi belli oldu!

Fenerbahçe, İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City forması giyen 26 yaşındaki ön libero oyuncusu Wilfred Ndidi ile ilgileniyor.

GİRİŞ 09.08.2023 10:27 GÜNCELLEME 09.08.2023 10:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

A Spor’da yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin orta saha pozisyonu için düşündüğü futbolculardan birinin Wilfred Ndidi olduğu belirtildi.

25 milyon euro piyasa değeri olan Wilfred Ndidi’nin sözleşmesi Haziran 2024’te bitiyor. Leicester, geride bıraktığımız sezonda Premier League’den Championship’e düşmüştü. Bundan dolayı kadroda yer alan birçok futbolcu ile yollar ayrılıyor. Nijerya Milli Takım oyuncusu olan Ndidi’nin de ayrılacak futbolcular arasında gösteriliyor.

Nijeryalı futbolcu, 25 milyon euroluk değeri ile Championship’in en değerli 3. ve Leicester'ın ise en değerli futbolcusu konumunda yer alıyor. Defansif orta saha oyuncusunun piyasa değeri, 2021 yılında 60 milyon euroyu bulmuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Duffreyn 8 ay önce Şikayet Et
    Bu kazma Leicester ın küme düşmesine sebep olan kişidir. Bu adamı alıp oynatmak hangi çok bilmisin işidir. Saçmalık
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 8 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç görüşür Galatasaray alır :):)
    Cevapla
  • Ferhat 8 ay önce Şikayet Et
    Yıllarca size tranfer calimi atmaktan biktik, kap aciklamasi yaptiginiz adami bile elinizdem aldik, kizdirmayin floryadan topcuyu alir cubukluyu giydiririz :))))). Bikere calim attimiz oda calim sayilmaz ya neyse :)) bu size 10 yil yeter sevinin
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Gereksiz cop arao nun siyahi hali
    Cevapla