Hull City, Fenerbahçe'nin genç yeteneğini kiralıyor

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Bora Aydınlık, Hullu City'e kiralık olarak verilecek. Acun Ilıcalı sarı lacivertli yönetimle el sıkıştı.

GİRİŞ 04.08.2023 14:55 GÜNCELLEME 04.08.2023 15:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin altyapısından çıkan genç futbolcularından Bora Aydınlık, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e kiralık olarak transfer oluyor. 

Fenerbahçe yönetimi, altyapısından yetişen Bora Aydınlık'ın gelişmesi için İngiliz kulübünün teklifini kabul etti. Oyuncunun satın alma opsiyonu da masada olmasına karşın sarı lacivertli yönetim bunu kabul etmedi. 

Ilıcalı, Bora ve babasıyla görüştü

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe yönetiminin bilgisi dahilinde Bora Aydınlık ve babası Arkın Aydınlık ile İstanbul Levent'teki ofisinde bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonunda taraflar anlaşma sağladı. 

Son görüşme Okan Özkan ve menajerle

İngiltere Premier Lig'e yeniden yükselmeyi hedefleyen Hull City'nin patronu Türk medya patronu Acun Ilıcalı, daha sonra Fenerbahçe Planlama Direktörü Okan Özkan ve oyuncunun menajeriyle bir araya geldi. Görüşmede Bora'nın kiralık olarak transferi üzerinde anlaşma sağlandı. 

İsmail Kartal kampa götürdü

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Bora Aydınlık, teknik direktör İsmail Kartal tarafından bu sezon başında A takımın gerçekleştirdiği hazırlık kampında götürüldü.

KAYNAK: AJANSSPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Boğaçhan 8 ay önce Şikayet Et
    Alan razı satan razı size ne gidin kumda oynayın
    Cevapla
  • yazı/yorum 8 ay önce Şikayet Et
    ne ilginç yine hull citi, yoksa gerçek sahibi ali cabbar mı?
    Cevapla
  • Öztürk 8 ay önce Şikayet Et
    Hayır ! Ali Cengiz.
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Hülleye devam
    Cevapla
  • misafir 17 8 ay önce Şikayet Et
    hülle siti işbaşında
    Cevapla