Fenerbahçe'de Altay Bayındır gelişmesi! İsmail Kartal bizzat istedi

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'ın kulüpteki geleceği hakkında sıcak gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulübün teknik direktörü İsmail Kartal, milli futbolcunun kulüpte kalmasını istedi.

GİRİŞ 30.07.2023 10:53 GÜNCELLEME 30.07.2023 17:11
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de kaleci pozisyonu için uzun süredir belirsizlik devam ediyordu. Dominik Livakovic'i transfer edip ardından Altay Bayındır'ı elden çıkarmak isteyen sarı-lacivertli kulüp, Hırvat kalecinin transferinde mutlu sona ulaşamayınca karar değiştirdi.

ALTAY BAYINDIR TAKIMDA KALIYOR

Fenerbahçe yönetiminin uzun süre yabancı bir transfer etmek istemesi ve Dominik Livakovic ile görüşmelerde bulunması nedeni ile takımdan ayrılmak isteyen Altay Bayındır, yönetim ile yaptığı görüşme sonrası karar değiştirdi.

YÖNETİM GÖRÜŞME YAPTI

Fenerbahçe yönetimi, milli kaleci ile görüşmesinde "Kaleci transferinden vazgeçtik ve önümüzdeki yıl da kaleyi senin korumanı istiyoruz." dedi. Tecrübeli kaleci, bunun üzerine Fenerbahçe yönetiminin bu teklifini kabul etti.

İSMAİL KARTAL BİZZAT İSTEDİ

Fenerbahçe'de 3. kez teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal, yabancı sınırı nedeni ile kaleci pozisyonunda yerli oyuncu kullanmak istedi. İsmail Kartal yönetime "Altay'ın bu yıl da kaleyi korumasını istiyorum, yabancı sınırı nedeni ile yabancı kaleci transferinden vazgeçelim." dediği öğrenildi.

Deneyimli kaleci Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 141 maça çıkarken kalesinde 160 gol gördü. Milli kaleci 42 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • Dambıracı 9 ay önce Şikayet Et
    Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayayım diye istemiştir onu geri
    Cevapla
  • Berkan 9 ay önce Şikayet Et
    Ferdi hariç ilk 11 oyuncusu yok kadroda. Sorun burada. Hadi 2 Forvet oynatsan Umut oynar.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    üç yerli kuralı olduğu için kalecinin türk olması avantaj altay seyirciye güven vermiyor kendine çeki düzen vermesi çok çalışması seyirciye kendini ispatlaması lazım fenerin defans hattı iyi olursa kalecinin de iyi olacağını düşünüyorum ayrıca mert hakan serdar aziz samet irfacan pedro Rossi King linkon nazım say say bitmiyor faydasız bir sürü futbolcu var
    Cevapla
  • İdam istiyoruz 9 ay önce Şikayet Et
    Kartal ayağına sıkmış. Altay gol yedikçe taraftar yuh çeker. Bu da takımı düşürür. Zaten kalitesi ortada Altay ın. Niye tutuyor sun. Atan ile tutan kaliteli olmalıdır
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 9 ay önce Şikayet Et
    Bu altay fenerbahçenin kalecisi olamaz 6 top gelse 5 i gol olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle