İsmail Kartal: Zamana ihtiyaç var!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Oyunu ve oyuncuları geliştirmek için zamana ihtiyaç var." dedi.

İsmail Kartal: Zamana ihtiyaç var!
İsmail Kartal: Zamana ihtiyaç var!
GİRİŞ 26.07.2023 23:29 GÜNCELLEME 27.07.2023 00:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Moldova ekibi Zimbru'yu 4-0 mağlup etti. 

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde:

"Hemen goller başladı"

"Öncelikle bu kadar yoğun bir sıcaklık altında normal insanların sokakta yürüyemediği ortamda her iki takım yöneticisini tebrik etmek lazım. 3 haftalık dilim içerisinde yaptığımız çalışmaları bölüm bölüm de olsa oyun felsefesini hissettirdik. 5-0 kazanmak güzel. Sonuçta hala eksiklerimiz var. Bu eksikleri gidermek için daha çok çalışmak gerekiyor. Bazı yerleri bu maçta görmek iyi oldu. Bunlar üzerine yoğunlaşacağız. 5-0 net güzel galibiyet. Taraftarlarımızın bize maç başında verdiği enerjiye karşılık oyuncularım reaksiyon gösterdi. Hemen goller başladı. Sonra duraklama oldu. İkinci yarı tamamen kontrolümüzdeydi. Oyun içerisinde eksiklerimiz var. Bu yönleri geliştirerek çok daha iyi olacağız."

"Zamana ihtiyaç var"

"Geçen sene farklı bir sistem vardı. Bu sene farklı bir sistem var. Takımın zamana ihtiyacı var. Farklı kazanmak güzel ama eksikler var. Oyunu ve oyuncuları geliştirmek için zamana ihtiyaç var."

"Ben, bu camianın bir evladıyım"

"Ben, bu camianın bir evladıyım. Taraftarın bana olan desteği ve sevgisi beni çok mutlu ediyor. Ben de onları coşturmak ve Fenerbahçe'nin başarılı olması için gece gündüz çalışıyorum."

"Emre Mor'un ciddi bir sakatlığı yok"

“Emre Mor’un ayak bileği döndü. Doktorlar tedavisini yapacak. Herhalde birkaç hafta ayak bileğinde problem görünüyor. Tadic, lider oyuncu kendisiyle sürekli konuşuyoruz. Saha içerisinde arkadaşlarını yönlendirmesi, takım adına önemli. Kendileri ile konuştuğumuz zaman doğru anlamda yönlendirmesi takım için artı. Antrenmanlarda bile sürekli konuşuyorlar. Sürekli bu takımda daha iyi rol model nasıl olabilirler diye benimle konuşuyorlar”

"Bunları not ediyoruz"

"Sadece orta sahada değil bazı yerlerde de eksikler var. Hem bireysel hem bölge anlamında. Bunları not ediyoruz. Çalışmalar devam ediyor."

"Ben daha önce 2 sene Fenerbahçe'yi yönettim"

"55-60 maçlık periyotta kadromuz tam gibi gözükse de bazı ufak tefek eksiklerimiz var. Bunları gidermek için yönetim çalışıyor. Bu çalışmalar sonucunda 60 maçlık periyodu kaldıracak geniş, rekabet gücü yüksek bir takımımız olacak. Ben daha önce 2 sene Fenerbahçe'yi yönettim, Allah'ın izniyle en iyi şekilde yöneteceğim bu sezon da."

"Aşağı yukarı kafamda gidecekler belli"

"Aşağı yukarı kafamda gidecekler belli. Onlarla açık ve net şekilde konuştum. Onlar da bundan memnun oldular. Beni tanıyorlar. Açık ve net olduğum için mutlu oldular. Neden böyle ve böyle olması gerekiyor anlattım bunlara. Kadrodan iki kişi çıkarıp Samet ve King'i aldık. Birkaç oyuncu daha gelince yine bir değerlendirme yapıp ona göre karar vereceğim."
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Çatlayın bre gavurlar, Adam gibi adam İsmail hocam.
    Cevapla
  • Güzel insan 9 ay önce Şikayet Et
    seni seviyoruz hacı İsmail hocam
    Cevapla
  • dayı 9 ay önce Şikayet Et
    Bir Trabzonsporlu olarak Hacı İsmail'in bu sene başarılı olmasını yürekten istiyorum.
    Cevapla
  • Hhhhh 9 ay önce Şikayet Et
    5-0 mağlup etti..
    Cevapla
  • Osman 9 ay önce Şikayet Et
    Zamana ihtiyaç varmış zamaní gelince yine seni kapı önüne koyacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle