Serdar Dursun için Almanya'dan sürpriz talip!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Serdar Dursun için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Serdar Dursun için Almanya'dan sürpriz talip!
Serdar Dursun için Almanya'dan sürpriz talip!
GİRİŞ 08.07.2023 01:37 GÜNCELLEME 08.07.2023 01:38

Bild'de yer alan habere göre, geçtiğimiz sezonu Almanya Bundesliga'nın son sırasında tamamlayan ve Almanya 2. Bundesliga'ya düşen Hertha Berlin, Serdar Dursun'u kadrosuna katmak istiyor. 

Fırsat transferi olarak görülüyor

Serdar Dursun'un Hertha Berlin için büyük bir fırsat transferi olabileceğinin altı çizilirken, Alman ekibinin kısa süre içerisinde devreye girebileceği belirtildi. 31 yaşındaki futbolcunun adı daha önce eski takımı Darmstadt 98 ve Ferencvaros ile anılmıştı.

Haberde ayrıca takımdan ayrılması gündemde olan Suat Serdar için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devreye girebileceği aktarıldı.

2021/22 sezonunun başında Almanya 2. Bundesliga ekibi Darmstadt'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun, sarı lacivertli forma ile çıktığı 63 maçta 19 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe ile gelecek yıl kontratı bitecek Serdar Dursun'un sözleşmesinde 1 yıl uzatma opsiyonu da yer alıyor.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL