Fenerbahçe, Umut Nayir ile anlaştı!

Fenerbahçe, milli futbolcu Umut Nayir ile anlaşma sağladı. Golcü oyuncu resmi imza ve sağlık kontrolü için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe, Umut Nayir ile anlaştı!
Fenerbahçe, Umut Nayir ile anlaştı!
GİRİŞ 03.07.2023 17:31 GÜNCELLEME 03.07.2023 17:33
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, golcü oyuncu Umut Nayir'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, bonservisi Eyüpspor'da bulunan 30 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağlandığı aktarılırken, Umut Nayir'in resmi imza ve sağlık kontrolü için İstanbul'a geldiğini belirtildi. Sarı-lacivertliler, milli futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Umut Nayir geride bıraktığımız sezonda Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giymiş ve Süper Lig'de toplam 31 maçta 17 gol 3 asist kaydetmişti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 58
  • Bekir 9 ay önce Şikayet Et
    Laga luga yapmayın . Valencia , Pedro, Serdar Dursun, Rossi bunlar forvette yetersiz kalite. Bunların yerine Dzeko Umut geliyorsa kalite artmış demektir yani 1 transfer daha gerek saydıklarımı satacak sın artık.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    ne gerek vardı..defans alsın yanliś transfer
    Cevapla
  • Bora 9 ay önce Şikayet Et
    Umut uzun boyu ve fiziğiyle etkili olabilecek forvet ama fenerde işi zor oynamazlar umut sol yanınada abubakar olacak varya umut 25 gol atar abubakar 40 ı bulur ozaman super olur du
    Cevapla
  • Allahın kulu 9 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç ve Ekibi bırakın anlayanlar yapsın bu işi...
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    yapılan transferlerin hepsi 30 yaş üzeri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle