Fenerbahçe tesislerde bayramlaştı

Fenerbahçe Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Fenerbahçe tesislerde bayramlaştı
Fenerbahçe tesislerde bayramlaştı
GİRİŞ 01.07.2023 18:15 GÜNCELLEME 01.07.2023 18:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübünde Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, kulüp başkanı Ali Koç ile yüksek divan, genel kurul ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Ali Koç, üyelerle tek tek bayramlaşırken, kulüp genel sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, törenin ardından açıklamalarda bulundu.

Kızılhan, üyeler ve sporcularla birlikte çok büyük bir aile olarak yeni sezonun heyecanını yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Fenerbahçeli sporculardan birer birer olimpiyat kotası haberleri geliyor. Fenerbahçe olarak Paris Olimpiyatları'na inşallah rekor sayıda katılım sağlayacağız, sonra da rekorlarla Türkiye bayrağımızı ve Fenerbahçe bayrağımızı dalgalandıracağız."

29 Haziran 1923 yılında kazanılan General Harington Kupası'nın 100. yılını kutladıklarını da hatırlatan Kızılhan, "General Harington Kupası için bir parantez açmak istiyoruz. Tarihimize mal olmuş en anlamlı olaylardan birisi. Milli mücadelenin kahramanı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü de bir kez daha saygıyla anıyoruz. Çok güzel bir sezon olsun, sonu kupalar ve şampiyonluklar olsun." açıklamasını yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Halk 9 ay önce Şikayet Et
    Komediye bak olimpiyatlara millî takımlara oyuncular gönderiyoruz diyor devam edin diğerleri her istediğini alırken sizde bununla övünüp çocuklarada bunu anlatırsınız belki duyunca Fenerli olurlar :))
    Cevapla