Ali Koç'un Dzeko'dan sonra ikinci bombası ortaya çıktı!

Ivan Perisic'i transfer etmek için menajeriyle görüşmelere başlayan Fenerbahçe, tecrübeli isimle de anlaşarak taraftarına yeni bir bayram daha yaşatmak istiyor.

GİRİŞ 23.06.2023 10:03 GÜNCELLEME 23.06.2023 12:49
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte hareketli saatler yaşayan Fenerbahçe, gözünü bir başka dünya yıldızına dikti.

Sezonun bitmesiyle birlikte İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'i renklerine katan Fenerbahçe ardından dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko'yu transfer etti. Sarı- Lacivertliler'in yeni hedefi ise Tottenham forması giyen Ivan Perisic.

34 yaşındaki Hırvat kanat oyuncusunu transfer etmek için menajeriyle görüşmelere başlayan Fenerbahçe, tecrübeli isimle de anlaşarak taraftarına yeni bir bayram daha yaşatmak istiyor.

IVAN PERISIC'İN KARİYERİ

2022 yılında İtalyan ekibi İnter'den Tottenham'a bedelsiz olarak transfer olan Perisic, geride kalan sezonda 44 maçta forma giydi. 1 gol atarken 12 asiste imza attı. Sochaux, Club Brugge, Dortmund, Wolfsburg ve Bayern Münih gibi takımların formasını giyen Ivan Perisic, 127 kez Hırvatistan Milli Takım formasını giydi. 33 kez de fileleri havalandırdı.

Yıldız futbolcu kariyerinde 594 maça çıktı. 140 gol ve 120 asistle toplamda 260 gole katkıda bulundu. 

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 87
  • rıfkı baba 10 ay önce Şikayet Et
    huzurevi. eyt de fenerbahçeden. yazık paralara roberto carlos geri gelsin kanada. cekoyu ilk başkan olduğunda alacaktın, genç alsana yada cebinden ver yaşlı sevindereceksen, milli servet
    Cevapla
  • Abim 10 ay önce Şikayet Et
    koc baskan büyüksün rüya takimi yap herkesi sustur
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Koç şirketlerden Şirketler grubundan alıyor veriyorsa versin Fenerbahçe'nin iflas etmiş bütçesinden böylesi pili bitmiş 50 yaşına gelmiş adamları alma hakkı yoktur.ve bunun hesabı Ali Koç'tan sorulmalıdır.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ve ali koçtan bir bomba daha
    Cevapla
  • Hakan 10 ay önce Şikayet Et
    Fener veteranlar takımı kuruyor galiba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle