Eda Erdem'den Arda Güler'e çağrı!

Fenerbahçe Opet'in kaptanı Eda Erdem Dündar, sarı-lacivertli kulüpte geleceği henüz netlik kazanmayan genç yıldız Arda Güler'e sosyal medyadan duygusal bir çağrıda buldu.

Eda Erdem'den Arda Güler'e çağrı!
Eda Erdem'den Arda Güler'e çağrı!
GİRİŞ 22.06.2023 20:51 GÜNCELLEME 22.06.2023 21:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

 Fenerbahçe'deki geleceği henüz belli olmayan Arda Güler'e Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, "Kal be Arda" diyerek mesaj gönderdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla Hong Kong'da bulunan Eda Erdem Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Arda Güler'i de etiketleyerek genç oyuncunun takımda kalmasını istedi.

Tecrübeli voleybolcu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hong Kong’da yazıyorum bu satırları. Şampiyonluk geldiğinde; Kadıköy, cadde… Sarı-lacivert tüm ülke. Öyle bir sevgi ki, tarif edilmez… Mesela 2012. Sabiha Gökçen Dış Hatları, dönüş konvoyunu anmadan bitiremem hiçbir sezonu. Ya da Saraçoğlu çimlerinde kupayla yürürken hissedilenler… Kazınır sonsuza dek insanın zihnine. Voleybolda böylesine derinden, böylesine kalpten yaşadım Fenerbahçe’yi. Futbolcu olsaydım olacakları düşünemiyorum bile. Herkesin hayatta planları değişir elbette ama çubuklu giyen her sporcunun bu mutluluğu yaşamasını isterim. Bugün doğum günüm, bir mum dileğim de sana gelsin. Nereye gidersen git evlat oldun bir kere; ama yine de böyle çok sevmişken seni bu camia, üzme bizi, kal be Arda."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 23
  • hacıdayı 10 ay önce Şikayet Et
    Evet evet kal be Arda. Şampiyonluk fenerde bir başka yasanır
    Cevapla
  • ahmed 10 ay önce Şikayet Et
    Sana ne. Futbolcu kariyerleri kısa. Sakatlık geçiririp kariyeri bitse sen mi karşılayacaksın?
    Cevapla
  • İbrahim 10 ay önce Şikayet Et
    Kalsa da gitse de Feneri şampiyon yapmayacaklarını Gs ın Cumhurbaşkanı ziyaretinde satır aralarında ki okumasından anladık Gs yönetimi yazsa ancak onları yazardı.. Kısacası yolun açık olsun.. Hayırlı cumalar..
    Cevapla
  • ömerB 10 ay önce Şikayet Et
    Sen kafayı yemişin adam süper yetenek çok güzelde gol attı milli takımda buna tesadüf diyorsun salih Ucan kim be sen önce doktora git beyinden Mrt çektir Türkiyeli sende sorun var kafada ☝️
    Cevapla
  • selim 10 ay önce Şikayet Et
    tüm ülke ardayı bitirmek için uğraşıyor. Arda Turanda ve Emre Morda olduğu gibi cocuk kendini messi sanacak ben oldum artık deyip cebide para dolunca bırakacak gelişimi sonra TV lerde vay arda şöyle vay arda şu mekanda diye haberler cıkacak. Şımartmayalım Geliştirelim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle