Fenerbahçe, Dzeko'nun menajerini İstanbul'a çağırdı!

Fenerbahçe yönetimi, Dzeko'nun transferine noktayı koymak için bugün İstanbul'a gelen menajeri Alessandro Lucci ile masaya oturacak.

Fenerbahçe, Dzeko'nun menajerini İstanbul'a çağırdı!
Fenerbahçe, Dzeko'nun menajerini İstanbul'a çağırdı!
GİRİŞ 18.06.2023 17:05 GÜNCELLEME 18.06.2023 17:08
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de uzun süren şampiyonluk hasretine geride bıraktığımız sezon da son veremeyen Fenerbahçe, önümüzdeki sezon yıldızlarla dolu bir kadro kurmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon öncesi ilk takviyesini sol kanada yapan ve Ryan Kent'i renklerine bağlayan sarı-lacivertlilerde şimdiki hedef ise santrfor transferi...

Bu bölge için dünyaca ünlü futbolcu Edin Dzeko ile temasa geçen sarı-lacivertliler, dev transferde önemli aşama kaydetti.



DZEKO'NUN MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Inter ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek 37 yaşındaki Boşnak yıldızla yaptığı ilk görüşmeden olumlu yanıt alan Fenerbahçe, oyuncunun menajeri Alessandro Lucci'yi İstanbul'a davet etti.

Lucci İstanbul'a gelirken, tarafların bugün bir araya geleceği öğrenildi. Görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.



Son 3 sezondur Inter'de forma giyen Edin Dzeko, geçtiğimiz sezon 52 resmi maçta forma giydi.

Bu karşılaşmalarda 14 gol atıp, 5 de asist yapan Dzeko, İtalyan ekibinin Şampiyonlar Ligi finaline yükselmesinde de önemli rol oynadı.

Boşnak yıldız, söz konusu 52 karşılaşmada 14 gol atıp beş asist yaptı.

Wolfsburg formasıyla 2008-2009 sezonunda Almanya Bundesliga'da şampiyonluk sevinci yaşayan Boşnak futbolcu, 2011 yılında 37 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz devi Manchester City'ye transfer oldu.

2015 ile 2021 yılları arasında Roma'da top koşturan Dzeko, 2021 yılında ise Inter'in yolunu tuttu.

Kariyeri boyunca 738 maça çıkan Dzeko, bu maçlarda 323 gol atıp 145 de asist yaptı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 145
  • Dadaş 10 ay önce Şikayet Et
    Ali koç bu işlerden anlamaz, holdinglerine bakmalı bu işlerin tek adamı aziz yıldırımdır
    Cevapla
  • Misafr 10 ay önce Şikayet Et
    40 yıldır taraftarı olduğum fenerbahçeyi bıraktım şükür. hiç bir maçınıda izlemiyorum. hemde ailecek
    Cevapla
  • Erdal 10 ay önce Şikayet Et
    Beşinci yıldızın çileği
    Cevapla
  • Aydın Ayvaz 10 ay önce Şikayet Et
    İbrahimoviç daha uyguna gelir bir de onla görüşün. Net belli oldu Ali Koç ve ekibi futbolu bilmiyor. Futbol aklı olan yönetim gelmeli
    Cevapla
  • Bucaklı 10 ay önce Şikayet Et
    37 yaşındaki adamı getirip birde "Yıldız getirdik" diye anlatırlarsa yazıklar olsun. Artık saçmalığın daniskası. Bu ülkenin boşa atacak daha kaç milyon eurosu var acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle