Ayrılık sonrası Jesus'tan ilk açıklama! Ali Koç'un o sözleri...

Jorge Jesus’tan Fenerbahçe kariyerinin ardından ilk açıklama geldi. Deneyimli teknik adam, “Harika bir şehirden ve beni seven bir kulüpten ayrıldım” şeklinde konuştu.

GİRİŞ 15.06.2023 15:08 GÜNCELLEME 15.06.2023 15:26
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Jorge Jesus, ayrılığı sonrası ilk röportajını Portekiz basınına verdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, “Fenerbahçe’yi asla unutmayacağım” dedi.

Türkiye'de teknik direktörlük yapmanın güzel bir deneyim olduğuna dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, "Harika bir ülkede, harika bir şehirdeydim. Bana değer veren, beni seven bir kulüpten ayrıldım. Şimdi haziran sonuna kadar neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.

Fenerbahçe'yi asla unutmayacağını da vurgulayan Jesus, "Başkan Ali Koç bana, 'Bir gün geri döneceksin' dedi." ifadesini kullandı.

Portekizli teknik adam, sezon içinde gelen teklifler hakkında da konuştu.

Jorge Jesus, “Hayalim bir milli takımla Dünya Kupası’nda yer almaktı. Fenerbahçe taraftarları için benim ayrılmamı görmeleri kolay olmazdı. Fenerbahçe taraftarlarını hiçbir şey karşılığında değişmeyeceğimi hissetmelerini istedim” dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Huseyin 10 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler daha başarılı şu yabancı hoca hayranlığını bırakın
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    dede daha ne kadar çalışmayı düşünüyor acaba
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    adam kendisini cok iyi pazarliyor, bu sözleri dünya medyasina diyor. Biz kendi oyuncumuzu bile kötüleyip deger kaybetmesine neden oluyoruz
    Cevapla
  • Serkan van 10 ay önce Şikayet Et
    Senin en büyük hatan şampiyonluk potasindayken yok brezilyaya gidecem filamingoya gidecem hikayesini başlatıp takımın ahengini bozdun bir laf var dere geçerken at değişilmez casus
    Cevapla
  • Sivasspor 10 ay önce Şikayet Et
    İyi hocaydın jesus.kadron yetersizdi .yinede iyi puan topladın.türkiyede sadece saha galibiyeti yetmiyor maalesef.karakterli adammışsın vesselam.
    Cevapla
  • misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Ne yetersizi. Bu kadro yerli hocaların elinde olacaktı sezon bitmeden şampiyon olurdu. Birde 3 büyüklerin hakemlerden ekstra 15 puan avansıda var, bunuda unutmayalım. Kupa finalinde başakşehirin sayılmayan gölünü fb atıp iptal olsaydı kıyamet kopardı. Sayılmayan gol küçük takımlar olunca adı bile anılmıyor.
    Cevapla
  • Gayserili 10 ay önce Şikayet Et
    Yetersiz dediğiniz kadro çağdaş atan hocanın elinde olsa kayserispor şampiyon olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle