Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Dzeko'dan ayrılık kararı

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter'de oynayan ve sözleşmesi sona erecek olan Edin Dzeko, takımından ayrılma kararı aldı. Bosna-Hersekli santrforun bu kararında Fenerbahçe'nin etkili olduğu öne sürüldü.

GİRİŞ 14.06.2023 09:28 GÜNCELLEME 14.06.2023 12:29
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yeni sezona iddialı bir kadro ile başlamak isteyen Fenerbahçe, kalitesinden kuşku duyulmayacak bir santrfor transferi yapmak istiyordu.

Bu hedef doğrultusunda Inter'de forma giyen Edin Dzeko için kolları sıvayan Fenerbahçeli yöneticiler, geçtiğimiz günlerde Bosna-Hersekli golcünün menajeri ile İstanbul'da bir görüşme yapmıştı.



INTER'DEN AYRILIYOR

İtalyan basınında da Fenerbahçe'nin oyuncuya olan ilgisini destekler nitelikte bir haber yapıldı. Sky Italia, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Edin Dzeko'nun Inter'den ayrılmaya karar verdiğini duyurdu. Ayrılma kararında Fenerbahçe'nin teklifinin etkili olduğuna yer verildi.

Tecrübeli golcü Inter formasıyla 101 maçta 31 gol atıp 14 de asiste imza attı.  Fenerbahçe'nin 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edilen Edin Dzeko'nun önümüzdeki günlerde geleceği ile ilgili kararı vermesi bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • ercisli 10 ay önce Şikayet Et
    Alma şunu ya. Ağır ve yaşlı. O kadar paraya daha iyisini alırsın acele ediyor bu yine panikle adam dolduracak Ali efendi
    Cevapla
  • Batman72 10 ay önce Şikayet Et
    Taliska yı istiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    37 yasindako adam da tam fenerlik ha. Besiktas ta GS de fenerin bu adami almasini ister.
    Cevapla
  • Fenerli 10 ay önce Şikayet Et
    Yine çöpe gidecek paralar. Çok yazık. Yanına birkaç tane de tecrübeli oyuncu lazım. Daha çok genç çünkü!
    Cevapla
  • Kocccccc 10 ay önce Şikayet Et
    Bostonunu unutmasin unutursa benden hediye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle