Mert Hakan Yandaş: Asıl hedefimiz ligi kazanmak

Fenerbahçe oyuncusu Mert Hakan Yandaş kupa zaferi sonrası; "Kupa kazandığımız için mutluyuz ama asıl hedefimiz bir an önce ligi kazanmak." dedi.

Mert Hakan Yandaş: Asıl hedefimiz ligi kazanmak
Mert Hakan Yandaş: Asıl hedefimiz ligi kazanmak
GİRİŞ 11.06.2023 23:54 GÜNCELLEME 11.06.2023 23:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe oyuncuları Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci, kupa zaferini değerlendirdi.

Maç sonrasında yayıncı kuruluşa konuşan Mert Hakan Yandaş, "Taraftarımıza mutsuzluklar yaşattık bu sezon. Canımız yandı. Çok üzüldük. Onun telafisini bir nebze yapmak istemiştik. Müthiş top oynadık. Takımı, başkanımızı, yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Kupa kazandığımız için mutluyuz. Gelecek sezon Süper Kupa ile başlayıp lig kupasıyla devam eden kupalar kazanırız inşallah. Çok uzun maraton oldu bu sezon. Hüzünleri, mutlulukları barındırdı. Ülkemizde bir felaket oldu. Yorucu, sert geçen bir sezon. Ligde kötü bitti, kupada iyi." dedi.

"Asıl hedefimiz ligi kazanmak"

Orta saha oyuncusu açıklamasının devamında, "Kupa kazandığımız için mutluyuz ama asıl hedefimiz bir an önce ligi kazanmak. Takımın iyi niyetinden kimsenin şüphesi olmasın. Çalışmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe'ye layık olmaya çalışacağız. Olmuyorsa başımızı önümüze eğip yolumuza bakarız. Fenerbahçe her şeyden büyük. Çok mutluyuz. Üzdüğümüz herkesten özür dileriz." sözlerini sar fetti.

"Taraftarlarımız hep arkamızdaydı"

İrfan Can Kahveci ise açıklamasında, "İyisiyle kötüsüyle bir sezon bitti. Kupayla bittiği için mutluyuz. Bu kupa, Süper Kupa'nın, ligin ve Türkiye Kupası'nın başlangıcı olur inşallah. Taraftarlarımız hep arkamızdaydı. Onlara teşekkür ediyoruz." açıklamasında bulundu.

İrfan sözlerinin devamında, "İyisiyle kötüsüyle, sonuçta bir kupayla sezonu bitirdik. Kulübün 7 yıllık kupa hasreti vardı. Bunu sonlandırdık. Diğer kupaların başlangıcı olur inşallah. Sezona çok iyi başlamıştım. Sezon da uzun sürdü. 12 aydır duraksamadan devam ediyoruz. Bazen düşüşler oluyor. Taraftarlarımız arkamızda olunca tekrar yükseliyoruz. İnşallah hep arkamızda olurlar. Onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 17
  • TR TEKTİR 10 ay önce Şikayet Et
    Taklacı güvercine bak...Tribünlere değil sahada oyna Hakan işin gücün tribün.
    Cevapla
  • Marco 10 ay önce Şikayet Et
    Geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye oğlum sen bir yaş daha yaşlandın çüş.
    Cevapla
  • Kara 10 ay önce Şikayet Et
    Fb nin şampiyonluğu senle olmaz çok üst düzey futbolcu olması gerek sende kendine bir takım bul
    Cevapla
  • Kızılelma 10 ay önce Şikayet Et
    Sen orda şampiyonluk yüzü göremeyeceksin
    Cevapla
  • Mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    O taklalarının sayısını arttırsın belki o zaman hayâl kurmaktan uyanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle