Fenerbahçe'de büyük tehlike yaklaşıyor! Jesus kalırsa o isimler gidecek

Jesus'un forma adaletinden rahatsız olan Emre Mor, İsmail, Zajc, Crespo, Osayi, Arda Güler gibi kilit isimler, tecrübeli hocanın takımda kalması halinde ayrılmayı düşünüyor.

Fenerbahçe'de büyük tehlike yaklaşıyor! Jesus kalırsa o isimler gidecek
Fenerbahçe'de büyük tehlike yaklaşıyor! Jesus kalırsa o isimler gidecek
GİRİŞ 31.05.2023 18:41 GÜNCELLEME 31.05.2023 18:41
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Sezon başında büyük umutlarla Fenerbahçe'ye imza atan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, ortaya koyduğu performansla tüm camiayı ikiye böldü. 68 yaşındaki hocanın forma adaleti ve büyük maçlarda alınan skorlar, geleceğini tehlikeye attı.

BİRÇOK TARAFTAR GÖNDERİLMESİNİ İSTİYOR

Fenerbahçe'de kalmaya niyeti olan Jesus'a güven azalmış durumda. Bazı taraftarlar istikrar sebebiyle hocanın kalmasını gerektiğini savunsa da çoğunluk gönderilmesini istiyor.

FUTBOLCULAR MUTSUZ

Emre Mor, İsmail Yüksek, Miha Zajc, Miguel Crespo, Osayi Samuel, Arda Güler gibi kilit isimler hocanın forma adaletinden ve davranışlarından rahatsız. Mukavelesi dolan Miha Zajc, Fenerbahçe'nin teklifine olumlu dönüş yapmadı. Jesus kalırsa Zajc gidici. Diğer isimler de gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

SON ŞANS TÜRKİYE KUPASI

Uzun süre favori gösterildiği Süper Lig'de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran ve sahasında derbileri kaybeden Fenerbahçe'de Jorge Jesus için son bir şans kaldı. Sarı-Lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'e karşı sınav verecek. Kupa'nın kaybedilmesi halinde Jesus için her şey bitmiş olacak.

KAYNAK: HABERLER.COM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 49
  • Ali Ulvi 11 ay önce Şikayet Et
    Sadece J.Jesus değil beceriksiz iş bilmez yönetimde toptan gitmeli denedik olmadı olmuyor yıllardır hüsran yaşıyoruz zorlamaya gerek yok arkadaş sen bu işi bilmiyorsun kabul et istifa da erdemliktir.
    Cevapla
  • yaşar 11 ay önce Şikayet Et
    bu kadar nüfus içerisinde hoca yokmu bu paralar basiretsiz adamlara veriliyor .Bu çakma avrupa merakı daha çok üzer
    Cevapla
  • Cengiz 11 ay önce Şikayet Et
    7 puan öndeyken 5 puan gerisine düştük bu mu hocalık? Bu kafayla daha çok bekleriz defolup gitsin
    Cevapla
  • Sabirli 11 ay önce Şikayet Et
    Jesus kalsın, dünya çapında hoca, herşeyi hocadan beklemek olmaz, takıma biraz takviye yapılacak özellikle bekler orj olursa herkes kendi mevkiinde oynamış olacak,ozaman sorun çözülür, Abdullah Avcı ismi geçiyor aman ha kimse bu fikre sahip cikmasin trabzonun hali ortada,60tane topçu aldı kulübü ne hale soktu,o herif fenerin kapısından içeri girerse takımı bırakırım,arkadaşlar sizde sosy
    Cevapla
  • Özgür biri 11 ay önce Şikayet Et
    Emre de son maçında kaybedince gitti şimdi intikam zamanı jesus tazminat peşinde 7 milyon felan demekki başak şehir FB yi yenerse kupada gidicek jesusta kazanırsa kalıcak lig baslarken gidicek
    Cevapla
  • alexde souza 11 ay önce Şikayet Et
    sayın ali koç gitmeli jorge jesus kalmalıdır çok iyi bir kadro verilmedi hocaya bakalım gs ye nasıl oyuncuları var yıldızları eğer jesusun elinde gs nin kadrosu olsaydı nisanda şampiyon olurdu galatasaray jesusla ama bizim yönetim sayın ali koç transfer yapmasını bilmiyor maalesef onun için ali başkan gitmelidir acilen hemde yıldız oyuncu alan bir başkan gelmelidir fenerbahçeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle