Fenerbahçe, Jesus'u bu transferlerle ikna edecek!

Gelecek sezon da Jorge Jesus'la yola devam etmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, Portekizli hocayı ikna etmek için transferde atağa kalkacak.

Fenerbahçe, Jesus'u bu transferlerle ikna edecek!
Fenerbahçe, Jesus'u bu transferlerle ikna edecek!
GİRİŞ 21.05.2023 12:03 GÜNCELLEME 21.05.2023 12:03
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Jorge Jesus, yeni sezon için henüz kararını vermezken deneyimli teknik adamla devam etmek isteyen Fenerbahçe, transferde büyük oynuyor.

ZAHA, LIVAKOVIC VE MOURA LİSTEDE

Portekizli hocaya kadro kalitesini yükseltme sözü veren yönetim, Premier Lig'in yıldız isimlerinden Zaha ile temaslarını sürdürürken Kent için mutlu sona yaklaştı.

Kaleci Livakovic ile de arada ufak pürüzler kaldı. Menajerler ise Lucas Moura'yı Kanarya'ya önerdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 24
  • alexde souza 11 ay önce Şikayet Et
    bu 3 oyuncu ilemi olacak gs de icardi mata mertens oliviera torreira nelson gibi oyuncularımız yok sayın yönetim transfer yapmasını zerre bilmiyor sayın ali koçun 3. sınıf transferleri yüzünden kadro kalitemiz düştü şu anda bjk da gs de kalite olarak fb nin önündedir onun için sayın ali koç istifa edip gitmelidir zaten bu 3 oyuncuyuda getiremez sayın yönetim istifa edin artık
    Cevapla
  • alexde souza 11 ay önce Şikayet Et
    fb yönetimi gitmelidir transfer yapmasını zerre bilmiyorlar bu 3 oyuncu ilemi olacak gs de icardi mata mertens zaniolo torreira oliviera böyle oyuncularımız yok maalesef sayın ali koçun yaptığı 3.sınıf transferleri yüzünden kadro kalitemiz düştü fb olarak bence sayın yönetim istifa etsin zaten bu 3 oyuncuyuda alamaz onun için yıldız transferi yapan bir başkan gelmelidir fenerbahçeye
    Cevapla
  • rıfkı efendi 11 ay önce Şikayet Et
    ali goç u takımda kalması için taraftarı kim ikna edecek................
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    jesus ve koçu size yedirmeyiz. Hep destek tam destek ( bir Galatasaraylı) :)))
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Emre ve İsmail Hocanın yaptığından daha fazla ne yapmış bu adam bilen varsa yazsın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle