İşte Fenerbahçe'nin yeni nöbetçi golcüsü

Fenerbahçe'nin Uruguaylı hücum oyuncusu Diego Rossi, Sivasspor maçında attığı golle galibiyetin mimarlarından olurken, bu sezon sarı lacivertli takıma sağladığı istatiksel katkıyla da dikkat çekiyor.

İşte Fenerbahçe'nin yeni nöbetçi golcüsü
İşte Fenerbahçe'nin yeni nöbetçi golcüsü
GİRİŞ 30.04.2023 13:48 GÜNCELLEME 30.04.2023 14:52

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'u deplasmanda 3-1 yenerken, sakatlanan Enner Valencia'nın yerine oyuna giren Diego Rossi, 8 dakika sonra fileleri havalandırarak oyunun seyrini değiştirdi.

GEÇEN SEZONU YAKALADI

Rossi bu golüyle geçen sezonki istatistiğini de yakaladı. Maçın kilidini açan Uruguaylı futbolcu, bu sezon 4 gol, 9 asist yaparak toplam skor katkısını 13'e çıkardı. Sarı lacivertli futbolcu, Fenerbahçe'deki ilk yılındaki 6 gol, 7 asistlik performansını egale etti.

SONRADAN GİRİP 3 GOL ATTI

Süper Lig'deki son 3 golünü oyuna sonradan girerek atan Diego Rossi, takımının bu şekilde gol atan en etkili isim oldu. Rossi, bu özelliğiyle "Nöbetçi Golcü" lakabıyla bilinen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Semih Şentürk'ü anımsattı. 

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.