Sergen Yalçın'dan flaş Fenerbahçe cevabı!

Bir süredir Fenerbahçe'yle temas halinde olduğu öne sürülen Sergen Yalçın'a bu iddialar soruldu. Tecrübeli teknik adam, "Konuşmam ayıp olur, takımın hocası var" dedi.

GİRİŞ 27.04.2023 11:06 GÜNCELLEME 27.04.2023 11:18
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve şu an Çeşme'de tatilde olan Sergen Yalçın için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 50 yaşındaki teknik direktörün Fenerbahçe ile görüştüğü ve Jesus ile yolların ayrılması halinde takımın başına geçeceği öne sürüldü.

HOCADAN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!

Sergen Yalçın-Fenerbahçe iddiaları Türk spor basınında manşetleri süslerken başarılı hocadan dedikoduları alevlendiren bir açıklama geldi. A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ, çıkan haberler sonrası Sergen Yalçın'ı aradığını söyledi ve aralarında geçen diyaloğu aktardı.

İDDİALARI YALANLAMADI!

Sarıdağ yaptığı açıklamada, "Bugün Sergen Yalçın'ı aradım. Fenerbahçe iddialarını sorunca 'Konuşmam ayıp olur, takımın hocası var' dedi" ifadelerini kullandı. Sergen Yalçın'ın Sarı-Lacivertlilere açık kapı bırakması büyük ses getirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 35
  • EKO 11 ay önce Şikayet Et
    Bizden bir cacık olmaz. neden mi? Yazmayacağım.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Yönetime geldiğinde ilk icraatı takımı dağıtmak olan Ali Koç şimdi de Sergen i mı getirecek başarısızlığına herkesi ortak ediyorsun. Çek git . İsmail var, Aykut var . Fererin yetiştirdikleri yeter de artar bile. Önce Ali Koç gitmeli.
    Cevapla
  • yagmur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adam Galatasaraylı mı yoksa fenerbahçeli mi bu Ali koç kim ya ya Fenerbahçe'yi elinden geldiği kadar berbat etmek için elinden geleni yapıyor
    Cevapla
  • Hayy 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmail kartaaaaaal varken Sergen kim İsmail hoca hem Sergene hem jesuda on yirmi otuz Basar neden çünkü o bir fenerbahçeli Sergen beşktaşlı paraya bakar jesus da öyle yaparsa İsmail hoca yapar
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç asırlık Fenerbahçede hiç hoca kalmadımı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle