Premier Lig ekibi Kadıköy'e geliyor!

Fenerbahçe'de gösterdikleri performansla dikkat çeken Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu, İstanbulspor maçında tribünden takip edilecek.

Premier Lig ekibi Kadıköy'e geliyor!
Premier Lig ekibi Kadıköy'e geliyor!
GİRİŞ 23.04.2023 12:00 GÜNCELLEME 23.04.2023 12:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekibi Newcastle United'ın scoutlarının İstanbulspor maçında iki yıldızı izleyeceği belirtildi. İngiliz ekibinin sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalarak iki yıldızın transferini bitirmek istediği biliniyor.

Hollanda devi Ajax'ta yönetim kurulu danışmanı olarak görev yapan eski futbolcu Klaas-Jan Huntelaar, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek Fenerbahçeli yıldızları tribünden takip etmişti.

Newcastle ve Ajax dışında da birçok kulüp Fenerbahçe'nin yıldızları için sıraya girmiş durumda.

Sarı-Lacivertliler'in 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler bu sezon 26 maçta forma giyerken 4 gol, 4 asist üretti. 23 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu ise 39 karşılaşmada görev aldı.

1 gol atarken 3 de asiste imza attı. Fenerbahçe'nin iki yıldız futbolcudan bonservis beklentisi yaklaşık 45 milyon euro.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Erko 1 yıl önce Şikayet Et
    Beklenti 45 milyon euro ha Hollanda da Belçika böyle genç yeteneklerin bonservisleri kaç para ben başkan olsam madem arda gibi oyuncuyu gönderecem bonservisine 50 milyon isterim mecbur verecekler daha 18 yaşında yetenek
    Cevapla
  • Burak-van 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç boroniyi al olursa fkg un 7 numarasında iyi
    Cevapla
  • Misafir Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Pekii bundan o kulüplerin haberi varmı
    Cevapla