Selahattin Baki'den Erden Timur'a: Büyük bir raconsuzluk!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Karagümrük maçındaki galibiyet sonrasında hakem hataları ve Erden Timur hakkında açıklamalarda bulundu.

Selahattin Baki'den Erden Timur'a: Büyük bir raconsuzluk!
Selahattin Baki'den Erden Timur'a: Büyük bir raconsuzluk!
GİRİŞ 10.04.2023 23:31 GÜNCELLEME 10.04.2023 23:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki; Fatih Karagümrük galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

"Lale Orta ve MHK'ye sesleniyorum"

Selahattin Baki açıklamasında, "Bizim en uzak tribünden görebildiğimiz penaltıyı ne hakem görebildi, ne de VAR... Bu artık kabul edilemez bir noktaya geldi. Lale Orta diyorlar, MHK diyorlar. 'Bu hakemler Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak' algısı var. Bundan herhalde bir tek hakemlerin haberi yok. Lale Orta ve MHK'ye sesleniyorum, son objektiflik kırıntılarını kurtarmaya çalışalım hep beraber." dedi. 

"3. kez şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldı"

Baki, "Bugün ciddi anlamda konuşulması gereken vahametler yaşandı. Fenerbahçe bu akşam herkesin gözü önünde, bu sezon 3. kere şampiyonluk yarışından koparılmaya çalışıldı." sözlerini sarf etti. 

Galatasaray'a "program" sorusu

Yönetim Kurulu Üyesi açıklamasında, "Adaletin bekçisi olan rakibimiz bir program yapacaktı hatırlarsınız. Önümüzdeki salı günü bu programı yapmalarını öneriyorum. Birikmişleri de masaya koyun da hep beraber hesabı keselim. Ellerinde kayıt varsa Türk futbolu için açıklasınlar da görelim. Bence hiçbir şey açıklamayacaklar. Hakem katletse de takımımız, iki turnuvada da sonuna kadar gidecek büyük bir takım refleksi gösterdi ve bu sayede geri döndük." dedi. 

Zaniolo'nun teklifi hakkında

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur'un Fenerbahçe'nin Nicolo Zaniolo'ya yaptığı teklifi açıklaması hakkında Baki, "Bazen menajerlerin, bazen de kulüp yetkililerinin teklif artırmak için belge gönderdiği oluyor. Bizim elimizde de var. Ancak bunları büyük bir zafermiş gibi göstermek, büyük bir raconsuzluk bana göre."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Nurgül 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir maç penaltı alamamışlar vah yazık buna inanan fener taraftarı yoktur eminim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce yi kadiköyde 3 -0 yenerken de mi şaibe vardı başarısızsınız işte ağlamayın
    Cevapla
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin olduğu yerde şaibe olmaması mümkün değil.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şikeden sabıkalı olanlar, 26 maçta 23 penaltı verilenler diyor bide bunu. Puhahahah
    Cevapla
  • Önder 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten siyasette ki bir birlerine catmalarindan bıktık sizde futbola çatışmayı sokmayın.biktik artık sizin çapsız çapsız açıklamalarınizdan.futbol seyretmekten soguttunuz milleti.
    Cevapla
  • Kırmızı Beyaz 1 yıl önce Şikayet Et
    fb = gs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle