Burak Kızılhan: Bu sisteme yazıklar olsun!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, "Birkaç gündür oluşturulan gündem, bu maçta yaşananlar, verilen, verilmeyen kartlar, ofsaytlar, çizgiler... Bu sisteme yazıklar olsun.” dedi.

Burak Kızılhan: Bu sisteme yazıklar olsun!
Burak Kızılhan: Bu sisteme yazıklar olsun!
GİRİŞ 19.03.2023 22:59 GÜNCELLEME 19.03.2023 22:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, 3-1 kazanılan Alanyaspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kızılhan, “Tüm yaşananlara rağmen bu akşam mükemmel oynayan takımımızı tebrik eder, taraftarımıza teşekkür ederim. Birkaç gündür oluşturulan gündem, bu maçta yaşananlar, verilen, verilmeyen kartlar, ofsaytlar, çizgiler... Bu sisteme yazıklar olsun. Adanaspor maçında benzer bir şekilde haklı pozisyona itiraz eden hocamıza kırmızı kart gösterilmişti, bu akşam da aynı senaryoyu hep beraber gördük. Herkes için çok açık net bir pozisyona itiraz eden hocamıza kırmızı kart gösterildi. Fenerbahçe’yi yıllardır sistem dışında tutmak isteyen yapıya, yapılara sesleniyorum; kötü emellerinizde boğulacaksınız inşallah. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, takımımız ile beraber olmak için gelen taraftarlarımızın, camiamızın haklarını helal etmiyoruz” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • RESET 1 yıl önce Şikayet Et
    YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR ağlamayın allah için
    Cevapla