Jorge Jesus'un İsmail Yüksek kararı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, talipleri artan İsmail Yüksek'in takımda kalmasını istedi.

Jorge Jesus'un İsmail Yüksek kararı!
Jorge Jesus'un İsmail Yüksek kararı!
GİRİŞ 23.02.2023 09:50 GÜNCELLEME 23.02.2023 09:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Saha içindeki performansı ve mücadelesiyle Fenerbahçe taraftarlarının beğenisini kazanan, Sarı-Lacivertliler'le de 2027 yılına kadar yeni bir sözleşme yapan İsmail Yüksek, halen Avrupa takımlarının radarında bulunuyor.

23 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgili Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un raporu ortaya çıktı. İyi bir iletişim kurduğu İsmail Yüksek ile yola devam edilmesi yönünde bir rapor sunan Portekizli çalıştırıcı, öğrencisinin daha da gelişeceği ve ilerleyen dönemlerde kulübe ciddi bir bonservis kazandırabileceği görüşünü paylaştı.



İLK 11 ŞANSI ARTTI

Jesus'un İsmail Yüksek için gelen teklifleri veto ettiği öğrenildi. Ayrıca deneyimli çalıştırıcının, bu sezon 19 maçta 1 gol, 1 asist üreten Yüksek'e daha fazla şans vermeyi düşündüğü ifade edildi.

KAYNAK: A SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Deli şeyler 1 yıl önce Şikayet Et
    Banada teklif geldi Fenerbahçe'den. Ali koç beni aradı. Takımın başına geçermisin dedi. Yok dedim bende. Yalandan kim olmuş. Gazetecilik özgürlüktür
    Cevapla