Enkaz altında Fenerbahçe ile hayata tutundu! İrfan Can arayarak destek oldu

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, Hatay'da kaldığı otelde göçük altından bulduğu testere sayesinde kurtulan afetzedeyi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Enkaz altında Fenerbahçe ile hayata tutundu! İrfan Can arayarak destek oldu
Enkaz altında Fenerbahçe ile hayata tutundu! İrfan Can arayarak destek oldu
GİRİŞ 16.02.2023 14:57 GÜNCELLEME 16.02.2023 15:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, Kahramanmaraş merkezli depremde, kaldığı otelden kaçmaya çalışırken sıkıştığı göçük altından bulduğu testere sayesinde kurtulan ve birinin çalan cep telefonundan duyduğu Fenerbahçe Marşı ile motive olduğunu anlatan Adnan Fırat Albayram'a "geçmiş olsun" telefonu açtı.

Dönmem lazım diye düşündüm

Göçük altındaki dakikalarını anlatan Albayram'ın, sıkıştığı yerden kurtulma çabasından bahsederken sarf ettiği "Bir kişinin alarmı Fenerbahçe marşı olarak çaldı. Ben de koyu Fenerbahçeliyim. Eşimle her maçı izleriz. O gün Fenerbahçe'nin maçı vardı. 'Dönmem lazım' diye düşündüm. Bu sene o seneydi, şampiyon olacaktık. İrfan Can'ın sol ayakla attığı goller, Jorge Jesus'un oyunculara kızdığı aklıma geliyordu." sözleri, Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can Kahveci'nin dikkatini çekti.

Sarı-Lacivertlilerin başarılı futbolcusu Albayram'ı telefondan görüntülü arayarak, "Videonu gördük, duygulandık. Geçmiş olsun" diyerek nasıl olduğunu sordu.

Albayram ise iyi olduğunu ve telefonun kendisini çok mutlu ettiğini dile getirerek, "Senin sıkı hayranınım." dedi. Kahveci de bunun üzerine adresini istediği Albayram'a takım arkadaşlarıyla imzalayacağı formayı gönderme sözü verdi.

KAYNAK: NTV SPOR
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimisi Kur'an ile,kimisi dua ile,kimiside fenerbahçe marşıyla hayata tutunmuş.Ya adamın enkazda ,belkide az sonra ebedi hayata yolculuğa başlayacakken düşündüğü şeye bak
    Cevapla
  • mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeli olmak bir AYRILIKTIR
    Cevapla