Fenerbahçe'den sert tepki! "Bu sezon böyle bitmeyecek"

Fenerbahçe'den Adana Demirspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık'a tepki gösteren bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda "Bu sezon bitecek ama böyle bitmeyecek!" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'den sert tepki! "Bu sezon böyle bitmeyecek"
Fenerbahçe'den sert tepki! "Bu sezon böyle bitmeyecek"
GİRİŞ 03.02.2023 00:44 GÜNCELLEME 03.02.2023 02:24
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor'la 1-1 berabere kaldı. 

Karşılaşmanın ardından maçın hakemi Ali Palabıyık, tepkilerin odağında yer alırken Fenerbahçe cephesinden birbiri ardına açıklamalar geldi. 

Fenerbahçe resmi sosyal medya hesabından da flaş bir paylaşım yapıldı. 

Sarı-lacivertlilerin paylaşımında "Ofsaytımsı ile başlayan süreç 'Elimsi' ile devam etti! Bu sezon bitecek ama böyle bitmeyecek!

VAR'ı hakemi, MHK'sı rakipleri... Kurulan ittifakları, bozacağız oyunlarını!"
ifadelerine yer verildi.

SELAHATTİN BAKİ'DEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından tepki gösterdi.

İşte o açıklamalar:

" Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir"

"Kısa ve net konuşacağım. Soru almayacağım. Bu akşam sadece bu sezonun değil son 4-5 sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık, çok net söylüyorum, Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir bu maça. Vücut lisanı, verdiği vermediği tüm kararlarda her şey ortada. Bir takım, daha fazla nasıl katledilebilir? Başka örneği varsa konuşalım."

"Ali Palabıyık, Ivan Bebek'in önüne geçti"

"Başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm futbolseverler iyi hatırlar. Ivan Bebek diye şeref yoksunu, haysiyet yoksunu bir hakem vardı. Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum. Onun da önüne geçti. Ali Palabıyık, seni kim atadı bu maça? Kim emir verdi sana Fenerbahçe'yi katletmen için?"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 177
  • Alp-eren 6061. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu canınızmı yandı. 1996.2003.2008.2011 ve daha niceleri birbirinizden farkınız yok.yaptıklarınız aheste aheste çıkıyor.rabbim siz ve sizin gibileri beter etsin.vesselam.
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman Mert Hakan’ın net golüne, tüm takım taraftarları evet goldü derse hak yerini bulur. Bu diğer takımların sayılmayan golleri için de geçerli. Ayrıca geçmişte bir takıma yanlış düdük çalınmasının telafisi sonraki maçlarda her hangi bir takımın net golünün verilmemesi midir?
    Cevapla
  • Bahtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    fenere laf edenler hadi kendi çöplüğünüze buraları kirletmeyin.
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb kazanırsa problem yor. Kazanamazsa kıyameti koparıyorlar. Neden sadece fb.nin pozisyonları cımbızlanıyorda Adananınkiler es geçiliyor. Ali koç futboldan anlamıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen soyle bakalım adananın es gecilrn pozisyonlarında bilek sanki bizler başka maç izledik boş boş yorum yapıyon
    Cevapla
  • Dmc 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapanların yüzde 99 u ya GS li yada bjk li ama beliki futboldan hiç anlamıyorlar dün gece yapılan Büyük bir GS yi şampiyon yapma operasyonudur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle