Selahattin Baki: "Ali Palabıyık, Ivan Bebek'in önüne geçti"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Selahattin Baki: "Ali Palabıyık, Ivan Bebek'in önüne geçti"
Selahattin Baki: "Ali Palabıyık, Ivan Bebek'in önüne geçti"
GİRİŞ 02.02.2023 23:50 GÜNCELLEME 02.02.2023 23:50
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından tepki gösterdi.

İşte o açıklamalar:

" Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir"

"Kısa ve net konuşacağım. Soru almayacağım. Bu akşam sadece bu sezonun değil son 4-5 sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık, çok net söylüyorum, Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir bu maça. Vücut lisanı, verdiği vermediği tüm kararlarda her şey ortada. Bir takım, daha fazla nasıl katledilebilir? Başka örneği varsa konuşalım."

"Ali Palabıyık, Ivan Bebek'in önüne geçti"

"Başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm futbolseverler iyi hatırlar. Ivan Bebek diye şeref yoksunu, haysiyet yoksunu bir hakem vardı. Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum. Onun da önüne geçti. Ali Palabıyık, seni kim atadı bu maça? Kim emir verdi sana Fenerbahçe'yi katletmen için?"

"Yeter artık"

"Sayın Büyükekşi soruyorum size; bu maçın şifresi çözülmeden Türk futbolunun şifresi çözülemez. Yeter artık. Sivas - Galatasaray maçında ofsaytımsı skandalıyla, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimize 3 puan, bize bu gibi maçlarda 1 puanı zor toparlayacağımız durumlar."

"Palabıyık bir önceki hayatında Portekizliydi herhalde"

"Bir daha bu Ali Palabıyık'ı, bırakın Fenerbahçe maçını hiçbir Türk takımının alt lig dahil maçında görmek istemiyoruz. Ivan Bebek örneği çok önemlidir. O günden beri benim gördüğüm bir camianın katledilişi. Hakemle tartışıyoruz, vücut lisanındaki rahatlık, Fenerbahçe'ye verdiği darbeler, aleyhimize verdiği kararlardan sonra gülümseyerek cevaplar. Kullandığı üslup. Jesus hakeme 'Faul var, içeride değil ama dışarıda, faul' dedi. Ne Türkçe biliyor, ne İngilizce biliyor Jesus. Palabıyık bir önceki hayatında Portekizli idi herhalde, çok iyi Portekizce biliyor. Bu cümlesinden dolayı sayın Jorge Jesus'a kırmızı kart gösterdi."

"Bundan sonrası artık Büyükekşi ve yönetiminde"

"Yıllardır MHK'de yer etmiş anti-Fenerbahçe lobisi, geldiğimizden beri savaştığımız zihniyet giderayak son bir darbe vurup gitti Fenerbahçe'ye. Bundan sonrası artık Büyükekşi ve yönetiminde."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 41
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem son dakika bir faulü vermedi ama bu feryat figan neydi bu size karşı verilmeyenleri de söyleyin o zaman adelet deyin hadi bakalım
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    sanki çok iyi futbol oynuyor gibi konuşuyorsunuz ... sen git yenilmediğine dua et... belhanda penaltıyı atsa ilk yarıda işiniz bitecekti... bence bu adamlar seçim öncesi toplumda futbol üzerinden huzursuzluk oluşturmak istiyor olabilirler buna dikkat edilmesi gerekiyor...
    Cevapla
  • Fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır neden olmasın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    fenev ağlama hakemlerde insan hata yapabilir hakemlerimizin arkasında yız diye bildiri yayınlayanlar ali palabıyık bugüne kadar fb ye çalışırken sesini çıkarmayan ezik fb liler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    gs yi ali palabiyik dogradiginda insandır hata yapabilir dediniz ve mutabakat imzaladniz biz bu hakemlerin arkasındayız diye
    Cevapla
  • cimbbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Tek eğlence ; FENERBAHÇE !!! hAHAHAHHHAHA
    Cevapla
  • Antigs 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz hata ile art niyeti ayırt edin öyle konuşalım. Rize maçını da bu müsvedde yönetti olur öyle şeyler demiştiniz. Gerçekten Türk futbolundan silinip atılması gereken bir kulüp ve taraftarısınız. İstisnasız hepiniz aynısınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle