Fenerbahçe'de gönderilecek ilk isim belli oldu!

Sezon başında transfer edilen ve süre aldığı maçlarda taraftarın beğenisini toplayan Ezgjan Alioski, Jorge Jesus'un gözüne girmeyi başaramadı.

GİRİŞ 20.01.2023 07:34 GÜNCELLEME 20.01.2023 10:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de gönderilecek futbolcular belli oluyor. Ezgjan Alioski ile başlayacak süreç, yine birkaç isimle daha devam edecek.

Ligin geri kalan kısmında bekleneni veremeyen oyuncular ile yolları ayırmak isteyen yönetim, takviye edeceği doğru isimler ile yola devam etmek ve zirve takibini garanti altına almak istiyor.



Teknik direktör Jorge Jesus tarafından hazırlanan raporda Gustavo Henrique ve Miha Zajc'ın isimleri başı çekiyordu. Bu listeye Ezgjan Alioski'nin ismi de eklendi.

11 Süper Lig ve 8 Avrupa maçı oynayan, bir gol iki asist yapan Makedon futbolcu Sarı Lacivertliler'de beklenen katkıyı sunamadı. Al Ahli'den kiralanan 30 yaşındaki futbolcunun anlaşması her an feshedilebilir.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • egüler 1 yıl önce Şikayet Et
    FB.de fovet yok batşahi,pedro ve şasua king kazıklar bunlar 2.3.sınıf forvetler acil forvet lazım
    Cevapla
  • Murat. Uyguner 1 yıl önce Şikayet Et
    Jorge. Jesus gitmeli. Oyuncularda hata yok direktor gitmeli. En büyük ismail kartal
    Cevapla
  • Sakarya / Sapanca 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendini böyle ucuz işlerle oyala....
    Cevapla
  • Bedri 1 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo Henrique, Miha Zajc, Ezgjan Alioski bu üç futbolcuda çok iyi çok yetenekli oyuncular. Bunları göndermek büyük hata olur. Teknik direktör biraz hatayı kendisinde aramalı. Fenerbahçe durarak, yan pas, geri pas, çok ağır oynuyor. Hızlı dikine tek pas oynamalı. İsmail Kartal Hocanın oynattığı gibi. Bu kadro çok geniş ve çok yetenekli oyunculardan oluşmakta. Bu takımla açık ara şampiyon olamazsınız eğer. Hatayı oyuncularda aramayın lütfen.
    Cevapla
  • İlhami karakoç 1 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo hariç ikisi iyi bu kadroyla ismail kartal fark atardı
    Cevapla
  • Levent 22 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı jesus yedi. Birde Fenerbahçe ' yi bırakın fb' li olan düşünsün. Size neee.
    Cevapla
  • Sakarya-Fırat..... 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde diyoruz ki : sana ne ??
    Cevapla
  • Nadim hatipoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    fb gidecek ilk isim ülkede oylama yapın İstanbul, da REFERANDUM YAPIN YÜZDE 99,9 ali koç BU TAKIMIN BAŞINDAN BU GÜN GİTSİN FB BU SENE AÇIK ARA ŞAPİYON OLMAZSA BEN bir şey bilmiyorum bu gün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle