Mert Hakan'dan flaş açıklama! "Bana saldırdılar"

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, güvenlik görevlisinin kendisine saldırdığını söyledi.

Mert Hakan'dan flaş açıklama! "Bana saldırdılar"
Mert Hakan'dan flaş açıklama! "Bana saldırdılar"
GİRİŞ 24.12.2022 21:45 GÜNCELLEME 25.12.2022 00:28
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 15. haftanın dev maçında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Ev sahibi ekip, 61. dakikada Maxi Gomez ve Trezeguet'nin attığı gollerle 2-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Mert Hakan, "Ortada giden bir maçtı, iki takım da iyi mücadele etti. İkinci yarı her Trabzonspor maçında olduğu gibi yine 10 kişi kaldık. Beklediğimiz bir şeydi, hafta içi idmanlarda 10 kişi oynamaya hazırlandık." dedi.

Tecrübeli futbolcu ayrıca, "Ama ben ısınırken, güvenlik görevlisi bana saldırıyor. Alışmışlar rahatlığa. Konuşmayalım, efendi gibi duralım diyoruz... Adam görevli, bana hareket yapıyor, sonra da susmamı bekliyorlar! Kimden geliyor bu rahatlık? Geçen sene son maçta da bunlar oldu! Güvenlik, polis görevlisi... Bana saldırdılar. Biz de bu vatanın evladıyız, ne yaptık? Yapmayın! Herkes işini yapsın! Yazık günah! Dünyayı kurtarmıyoruz. Bir sakin olun." şeklinde konuştu.

Güvenlik görevlisi şikayetçi olacak

Öte yandan Sabah'ın haberine göre Mert Hakan Yandaş’ın kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü özel güvenlik görevlisi, aynı sebepten dolayı oyuncudan şikayetçi olmaya hazırlanıyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 72
  • Yunus 1967 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan, Lincoln,Serdar Dursun,Pedro , Osayi Bunlar sıradan futbolcular, bunlarla şampiyonluk zor, Bunların yerine 2 tane gerçekten kaliteli oyuncu alınmalı.
    Cevapla
  • Şefin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç takla atsaydın bari, yakışırdı sana.
    Cevapla
  • Turk 1 yıl önce Şikayet Et
    Merthakan sen bu kafayla gidersen futbolu bırakana kaldar saldırırlar ne ara bu kadar FENEV yalakası oldun sanki FENEV in alt yapısında yetiştin ikigun sonra tekmeyi vuracaklar ve senin FENEV de oynadiğin dahi unutulacak geçmişte FENEV den gönderilen topçu abilerin gibi
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Mert Hakan demek şistemiş ki; "Biz her maçta kart görecek hareketler yapıyoruz, başka yerlerde hakemi bastırabiliyoruz ama Trabzonda yemiyor " Maçı seyredince anlaşılan budur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Durup duruken mi saldırdı acaba oda saldırdıysa. Gerçi bir insanın mert hakan a saldırması için illa bişey yapmasına gerek yok mert hakanın çünkü çok ama çok antipatik abisi volkanın izinden gitmeye çalışıyor futboluyla bir bk yapamadığından böyle gündemde durmaya çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle