Fenerbahçe'de Peres ve Nazım Sangare sevinci

Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-Lacivertlilerde bir süredir sakat olan Luan Peres ve Nazım Sangare'nin takımla çalışmalara başlaması yüzleri güldürdü.

Fenerbahçe'de Peres ve Nazım Sangare sevinci
Fenerbahçe'de Peres ve Nazım Sangare sevinci
GİRİŞ 16.12.2022 21:25 GÜNCELLEME 16.12.2022 21:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına bugün Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki antrenman, salonda yapılan kuvvet ve dayanıklılık çalışması ile başladı. Sahada yapılan koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden antrenmanda oyuncular 2 grup halinde pas organizasyonları gerçekleştirdi. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.



Peres ve Sangare takımla çalışmalara başladı

Sarı-lacivertli ekipte Luan Peres ve Nazım Sangare takımla birlikte çalışmalara başladı. Uzun zaman sonra takım çalışmalarına başlayan iki oyuncuya, takım arkadaşları coşkulu bir karşılama düzenledi. Tedavi süreçleri devam eden futbolcular ise günü bireysel ve özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla tamamladı.

Fenerbahçe, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sangare sezon sonuna kadar istirahat etseydi fena olmazdı.
    Cevapla