Çek basını duyurdu! Peter Olayinka için harekete geçildi

Çek basını, Fenerbahçe'nin Slavia Prag forması giyen Nijeryalı hücum oyuncusu Peter Olayinka'yı transfer edeceğini iddia etti.

Çek basını duyurdu! Peter Olayinka için harekete geçildi
Çek basını duyurdu! Peter Olayinka için harekete geçildi
GİRİŞ 03.12.2022 11:03 GÜNCELLEME 03.12.2022 11:08

Çek basınından Fenerbahçe için önemli bir transfer iddiası geldi.

Çek basını, Slavia Prag'da forma giyen 27 yaşındaki Nijeryalı sol kanat oyuncusu Peter Olayinka'nın ocak ayında F.Bahçe'ye transferinin gerçekleşeceğini iddia etti.

Olayinka'nın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek. Nijeryalı yıldız 2018 yılında Gent'ten 3.2 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

Piyasa değeri 6.5 milyon Euro olan Olayinka, bu sezon 9 karşılaşmada 3 gol ve 1 asist üretti. Geçtiğimiz sezon 40 maçta görev alan yıldız futbolcu sezonu 11 gol 5 asistle tamamlamıştı.

Olayinka, Nijerya Milli Takımı'nda ise 4 kez forma giydi. Olayinka, geçtiğimiz sezon Slavia Prag formasıyla Konferans Ligi'nde F.Bahçe'ye karşı forma giymiş ve etkili bir performans sergilemişti.

Fenerbahçe'nin Olayinka'yı Rossi'nin başka bir takıma transfer olması durumunda kadro derinliğinin bozulmaması için transfer etmek istediği de gelen haberler arasında.

Olayinka sol kanat, sağ kanat ve santrfor bölgelerinde forma giyebiliyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.