Fenerbahçe, Güney Koreli kaleciyi transfer etti!

Fenerbahçe, Kim Min Jea'nin eski takımından Güney Koreli kaleci Paris Young Lee'yi transfer etti.

Fenerbahçe, Güney Koreli kaleciyi transfer etti!
Fenerbahçe, Güney Koreli kaleciyi transfer etti!
GİRİŞ 29.11.2022 13:57 GÜNCELLEME 29.11.2022 13:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Güney Koreli oyuncu transferine devam ediyor. Kim Min Jae transferinden sonra  Jeonbuk Hyundai Motors U18 forma giyen 2003 doğumlu Jo Jin-ho'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, şimdi ise genç kaleciyi transfer etti. Detaylar...

Antrenmanlara çıkmaya başladı

Fenerbahçe, Kim Min Jae’yi yetiştiren, Jeonbuk Hyundai Motors takımından 2006 doğumlu Güney Koreli kaleci Paris Young Lee'yi transfer etti. Genç kaleci U19 takımıyla antrenamlara çıkmaya başladı.

Kim Min Jae'nin takımından geldi

Fenerbahçe, Kim Kim Jae'nin de forma giydiği Jeonbuk Hyundai takımından daha önce  Jo Jin-ho'yu transfer etmiş altyapıda oynamatmaya başlatmıştı. Sarı-Lacivertliler aynı takımdan genç kaleciyi de kadrosuna kattı ve izinlerin çıkması durumunda altyapıda şansı vermeye başlayacak.

KAYNAK: AJANSSPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenere yabsncı kaleci yaramıyor. Alt yapı olabilir.
    Cevapla